Je hebt gekozen voor een moderne, platte tv. Dan wil je natuurlijk optimaal gebruikmaken van dit ontwerp en de tv naadloos in je interieur integreren. Mooi weggewerkt zodat deze nooit meer in de weg staat. Een tv beugel is daarvoor de perfecte oplossing. Je hangt de tv strak tegen de muur en zo gaat deze mooi op in de rest van de inrichting. De beugel is zeer eenvoudig zelf aan de muur te bevestigen en het enige dat je nog hoeft te doen is de tv aan de beugel op te hangen.

Drie soorten tv beugelssamsung-tv-beugel

Er zijn drie verschillende soorten tv beugels. Ten eerste is er de vaste tv beugel. Hierbij hangt je tv plat tegen de muur. Ten tweede is er de kantelbare tv beugel. Een kantelbare tv beugel is ideaal om de kijkhoek te verbeteren. En als laatste heb je de draaibare tv beugel. Een draaibare tv beugel zorgt ervoor dat je vanuit meerdere hoeken in de kamer tv kunt kijken. Dat is handig als niet iedereen mee wil kijken.

VESA maat

Het enige waar bij het kopen van een tv beugel rekening mee moet worden gehouden, is de VESA maat. Deze maat geeft de afstand van de bevestigingspunten op de achterkant van je televisie aan. Voor elke televisie is dat verschillend. De maat staat vaak in de handleiding van de televisie, maar deze maat kun je ook zelf opmeten.

Er zijn meerdere VESA-standaarden, en met deze standaardafmetingen kies je vervolgens de juiste tv beugel.

 

Tv beugel online bestellen

Bij LCDwandbeugels.nl leveren ze veel verschillende tv beugels. Allemaal van een zeer goede kwaliteit en ook met speciale uitvoeringen zoals een tv beugel met een extra lange arm.

Bij LCDwandbeugels heb je daarnaast als voordeel de snelle online levering en de eenvoudige montage. Hun compacte design zorgt ervoor dat ze weinig ruimte innemen.

De tv beugels zijn universeel, dus geschikt voor alle merken televisies.

Ook zijn ze veilig voor kleine kinderen. De tv zit vast en kan dus nooit meer omvallen of verschuiven.