bevochtiger

Foggers voor zowel professioneel als industrieel gebruik

Het merk Idealin ontwikkelt en bouwt foggers. Deze foggers zijn in staat om de luchtvochtigheid in o.a magazijnen, drukkerijen, hallen, fabrieken, broeikassen, laboratoria, kerken en theaters te verhogen. Dit geldt voor alle ruimtes waar de luchtvochtigheid snel op het gewenste peil gebracht moet worden.

Idealin

Idealin is een bedrijf. Dit bedrijf ontwikkelt en bouwt foggers. Deze foggers verhogen de luchtvochtigheid in grote ruimtes. Het water wordt door middelpuntvliedende kracht door een fijnmazig rooster geslagen. Met als resultaat een nevel van extreem kleine waterdruppeltjes en een hoeveelheid water verneveld in de lucht. Dankzij deze werking is de nevel groter dan in alle andere soorten luchtbevochtigers en bevochtig je zo zelfs de grootste ruimtes.

Voor elke toepassing een andere fogger

Het gerenommeerde merk Idealin en hun foggers kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen;

  • De Ultrafog: Deze produceert de meest fijnste mist waardoor het toestel geschikt is voor toepassingen waar een standaard fogger niet geschikt voor is, door de condensatie van de nevel op de wanden, ramen of vloer. De waterdruppels die verspreid worden zijn slechts 2 duizendste van een millimeter groot. Dit zorgt ervoor dat de nevel onmiddellijk verdampt en dat het niet kan condenseren.
  • De Superfog: Deze is uitermate geschikt voor grote ruimtes. De verspreide waterdruppels zijn circa 3-5 duizendste van een millimeter groot. Onder de meeste omstandigheden verdampen deze voordat ze als condensatie neerslaan
  • De Fogmax: Deze heeft verreweg de hoogste capaciteit en met een opbrengst van circa 8 liter per uur is deze fogger geschikt voor ruimtes zoals magazijnen en broeikassen. De Fogmax is compact en eenvoudig in te zetten voor snel resultaat.
  •  De Fog360: Deze heeft een capaciteit van circa 6 liter per dag. Omdat deze fogger kan worden opgehangen hoeft de fogger geen ruimte in te nemen. Het enigste wat je nodig hebt zijn een stroomaansluiting en watertoevoer voor directe inzet. De Fog360 verspreidt de nevel rondom wat ervoor zorgt dat de nevel egaal verspreid wordt en ook weer snel verdampt. Ook omdat de fogger hoog opgehangen wordt is de nevel vaak verdampt voordat het de vloer raakt.

Opzoek naar industriële bevochtigers? Dan is de aanschaf van een Idealin fogger een goed idee!


Geplaatst

in

door

Tags: