gashaard-tv-meubel

Een sfeerhaard tv meubel in de woonkamer

We kunnen, als we een huis gaan inrichten, uitgaan van verschillende standpunten. Op de eerste plaats zal je eerst moeten kijken naar de kosten die je wilt en kunt uitgeven voor het inrichten van je woonkamer. Je moet er wel op bedacht zijn dat een inrichting over het algemeen niet goedkoop is. Wanneer je al je wensen weet en op papier hebt gezet, kan je er mee naar een binnenhuisarchitect gaan. Hij/zij zal dan met u het geheel nog eens doorspreken en een ontwerp maken.

Tv en sfeerhaard

Je kan bij je wens laten weten dat je graag een sfeerhaard tv meubel wilt hebben. Nu kan de sfeerhaard tv meubel bijvoorbeeld boven elkaar worden samengevoegd in een wand. De binnenhuisarchitect zal er rekening mee houden dat de warmte, die een sfeerhaard eventueel kan afgeven ook kwijt kan. Een sfeerhaard heeft geen afvoer rookkanaal nodig heeft. De binnenhuisarchitect zal ervoor zorgen dat aan de wand, waarin de sfeerhaard en tv wordt geplaatst voldoende elektrische aansluitingen zijn. Een sfeerhaard heeft namelijk ook een elektrische aansluiting nodig. Het vlambeeld zal worden geprojecteerd op een speciale glasplaat door middel van lampen of tegenwoordig LED’s. Er zal een realistisch vlammeneffect ontstaan. Het zal bijna niet van een echt vuur te zijn onderscheiden. Nu is het mogelijk dat men in dezelfde wand als de sfeerhaard ook de tv verwerkt. Daarvoor moet je er wel ervoor zorgen dat de eventuele warmte die een sfeerhaard, afhankelijk van het soort, ook warmte kan verspreiden. Deze warmte mag niet opstijgen naar de tv. De warmte zal hierbij dus vooruit in de kamer moeten worden geblazen.

sfeerhaard-tv-meubel

Fotos: www.anselmoome.nl

Inrichting met een sfeerhaard tv meubel in de woonkamer

Een sfeerhaard tv meubel zal het goed doen in een woonkamer met een moderne inrichting. Zo’n sfeerhaard tv meubel zal in principe weinig plaats innemen omdat het vaak boven elkaar wordt ingebouwd. Ook kan men gebruik maken van een gashaard tv meubel. Nu heeft een gashaard tv meubel wel een rookkanaal nodig. Daarom zal men een gashaard tv meubel niet vaak boven elkaar plaatsen in verband met het rookkanaal. Toch staat het mooi in een woonkamer wanneer men de gashaard en tv naast elkaar plaatst. Ook hierbij kan je dan spreken over een gashaard tv meubel omdat het met elkaar is verbonden in een wand.

De inrichting

Wanneer de binnenhuisarchitect je ontwerp helemaal klaar heeft zal hij/zij dat met je bespreken. Er kunnen dan eventueel nog aanpassingen worden aangebracht. Hij/zij zal eerst het geheel als plattegrond laten zien wat hij/zij allemaal in gedachten heeft. Vervolgens zal het geheel in 3D worden weergegeven op de computer waardoor je precies kunt zien hoe de binnenhuisarchitect alles in gedachten heeft. Wanneer dat is goedgekeurd kan men met de inrichting gaan beginnen. Bij een dergelijke inrichting zal de sfeerhaard tv meubel het middelpunt worden van je inrichting in de woonkamer. In een dergelijk geval is het verstandig om de inrichting over te laten aan de binnenhuisarchitect. Natuurlijk zal het wel extra geld kosten maar wanneer je daarvoor de middelen hebt is het zeker de moeite waard. Je woning zal er precies zo uit komen te zien zoals je het ook in gedachten had. Een binnenhuisarchitect kost geld maar daar zal je achteraf zeker geen spijt hebben.


Geplaatst

in

door

Tags: