vintage-radios

Vintage woonaccessoires: de trend van het moment

De dag van vandaag hoor je meer en meer over vintage, een trend van vroeger die eigenlijk nu terugkomt. Vintage woonaccessoires zijn dus meer dan ooit ook hip nu. Denk maar aan de grote radio’s die terugkomen, de houten kasten, rieten stoelen, maar ook een een vintage bruine koffer, een houten hobbelpaard, maar zelfs ook vintage camera’s… Je kan eigenlijk alle accessoires in je woning nu ook vinden in een vintage uitvoering.

Vintage woonaccessoirs: ook voor in een mancavevintage jukebox

Maar ook als man kan je vintage woonaccessoires aankopen. Meer en meer hoor je namelijk dat mannen hun eigen mancave hebben. Hier kunnen ze hun eigen ‘mannelijke’ spullen zetten. Ze kunnen bijvoorbeeld een kamer in het huis ombouwen tot deze ruimte, maar ze kunnen ook bijvoorbeeld het tuinhuisje gebruiken. Dit is een eigen persoonlijke keuze. In deze ruimte kunnen ze dan bijvoorbeeld hun mannelijke vrienden uitnodigen en even wat privacy nemen. Wat je als man zou kunnen kopen voor in deze ruimte zijn bijvoorbeeld oude videospelletjes. Deze spelletjes kan je vergelijken met de spelletjes die je vroeger op café vond. Je kan er ook bijvoorbeeld een jukebox zetten. Je kan ook bijvoorbeeld kiezen voor een verzameling van autootjes. Ook oude nummerplaten verzamelen en deze in deze ruimte ophangen is zeker een mogelijkheid. Maar ook vintage woonaccessoires zoals de vintage, grote radio kan bijvoorbeeld gebruikt worden om in deze ruimte te plaatsen. Je kan er bijvoorbeeld ook een bar laten plaatsen in vintagestijl… Ook hier zijn de mogelijkheden divers. Veel is afhankelijk van je eigen smaak als man voor in deze ruimte.

Indien je graag ook wat meer info zou krijgen over vintage woonaccessoires dan kan je dit altijd eens opzoeken op het internet. Ook kan je op het internet verscheidene webshops vinden die deze vintage woonaccessoires aanbieden. Hier kan je ze dan bekijken, ook met foto. Hier kan je ook de prijzen voor deze accessoires bekijken of eventueel aanvragen. Heel veel succes gewenst met het zoeken naar jouw vintage spullen voor in je woning of eventueel voor in een ruimte speciaal voor mannen.


Geplaatst

in

door

Tags: