senseo

De voordelen van een Senseo

Senseo is al jarenlang erg populair in de Nederlandse keuken en dat is niet voor niks. Senseo koffiepadmachines hebben allerlei voordelen, we sommen ze graag voor je op:

Verse koffie

Met een Senseo heb je altijd heerlijke, verse koffie, verser kan niet. In minder dan een minuut zet je twee kopjes heerlijke koffie. Je schenkt dus geen koffie meer die inmiddels een half uur staat maar je hebt altijd verse koffie. Ook bezoek dat wat later komt krijgt dus verse koffie!

Met Senseo heb je veel diverse smaken

Je zet de koffie in de Senseo smaak waar jij, of jouw bezoek, op dat moment zin in heeft. Iedere pad bevat het intense aroma van maar liefst 50 koffiebonen. Gewone koffie, een sterkere variant, cappuccino, café latte, ijskoffiedranken: met een Senseo maak je ze allemaal met een paar eenvoudige handelingen. En dat allemaal met slechts één apparaat.

Koffie boost technologie

Deze unieke technologie zorgt ervoor dat de pad eerst wordt bevochtigd met een beetje heet water. Daardoor komen de smaakstoffen optimaal vrij, dit vormt de basis voor de beste koffiesmaak. Daarna wordt het overige heet water via een fijne verdeling over de hele pad verdeeld. Alle koffiebonen in de pad worden daardoor zo goed mogelijk gebruikt. Dit resulteert in die typische, rijke, volle smaak.

Sterkte-instelling

Met deze optie bepaal je per keer hoe sterk jij je koffie wil drinken. Heb je ’s morgens graag een wat mildere koffie, ’s middags liever een sterkere bak? Het kan allemaal met deze koffiepadmachines.

Crema Plus

Je hoeft geen melk meer op te kloppen. Met de Crema Plus optie maak je, zonder extra handelingen, een Senseo koffie met een mooi, zacht en smaakvol crèmelaagje.

DualBrew-technologie

Hiermee drink je je koffie op z’n best. De DualBrew-technologie zorgt ervoor dat iedere kop koffie perfect wordt gezet, met de juiste hoeveelheid water én de optimale druk.

Ook verkrijgbaar met thermoskan

De Senseo koffiepadmachine met thermoskan is een verstandige keuze als je regelmatig meer mensen op bezoek krijgt. Met deze Senseo zet je namelijk in één keer tot maximaal 7 koppen verse koffie. Ook handig voor vergaderingen!

Kies het design dat bij jou past

Senseo heeft koffiepadmachines in een ruim aanbod aan ontwerpen, kleuren en vormen. Je kiest de Senseo die past bij jouw persoonlijke stijl. En bij jouw keuken natuurlijk.

Hulp nodig?

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over het ontkalken van jouw koffiepadmachine? Zoek je accessoires? Alle informatie vind je op de website van Philips. Verder staat de klantenservice klaar om jou vragen telefonisch, per mail of per chat te beantwoorden.


Geplaatst

in

door

Tags: