goede nachtrust

Haal het meest uit je dag door een goede nachtrust prioriteit te maken

Slaapcomfort is iets wat door veel mensen wordt onderschat. En toch is een goede nachtrust fundamenteel als je er zeker van wilt zijn dat je je dag goed kan beginnen, maar daarnaast ook goed kunt eindigen. Een goed matras en bed zijn daarom zeker geen overbodige luxe als je jezelf wilt verzekeren van een goede nacht slaap. De Swissflex bedden zijn daarom een uitstekende en geverifieerde optie als je er zeker van wilt zijn dat je lichaam ’s nacht voldoende tot rust zal komen. 

Het beproefde concept van Swissflex bestaat uit het toepassen van de juiste lattenbodem met het juiste matras. Door deze combinatie wordt je lichaam ondersteunt op de plaatsen waar de druk het grootst is en veert het mee daar waar minder gewicht is. De door Swissflex ontwikkelde en gepatenteerde bridge-technologie is een lattenbodem technologie die geïnspireerd is op de menselijke wervelkolom. Afhankelijk van de optimale slaaphouding en de lichamelijke wensen, kan deze zich automatisch aan iedere houding aanpassen, zowel horizontaal als verticaal. 

Waarom is de bridge-technologie zo bijzonder?

De lattenbodem bestaat uit zelfregulerende latten die met elkaar verbonden zijn. Ze veranderen naarmate er veranderingen in de lichaamsdruk worden waargenomen. Het maakt niet of je op je zij of op je rug slaapt, het ligvlak past zich aan aan jouw houding. Op deze manier is je lichaam in welke houding dan ook perfect anatomisch in balans. Postuur en gewicht spelen hierbij verder geen rol. De hoogwaardige beuken latten waarvan de Swissflex bedden zijn gemaakt zijn bijzonder sterk, maar daarnaast ook heel flexibel. Afhankelijk van de lichaamszone, is de dikte van de latten geoptimaliseerd. Dit garandeert op zijn beurt weer een perfect ligcomfort.

Ben je op zoek naar een manier om jouw nachtrust aanzienlijk te verbeteren? Misschien doe je er dan goed aan om de Swissflex bedden aan een nader onderzoek te onderwerpen. Bij Bröring in Amsterdam is een uitgebreid assortiment van Swissflex bedden te vinden. Naast het Zwitserse topmerk heeft Bröring natuurlijk ook allerlei andere modellen beschikbaar.

Bröring is al meer dan 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op haar klanten 

Het bedrijf werd al in 1929 opgericht en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf gebleven. In het begin was Bröring een winkel voor textiel en woonaccessoires, maar in de loop der tijd is de winkel echter uitgegroeid tot een expert in slaap- en wooncomfort. Naast handgemaakte kwaliteitsmatrassen heeft de zaak een uitgebreide selectie van bedden en matrassen van uiteenlopende merken. Bovendien beschikt het over een uitgebreide selectie van allerlei benodigdheden voor de slaapkamer, zoals kastsystemen, bedlinnen, dekbedden en kussens. 

Een van de voordelen van Bröring is dat de producten duurzaam zijn en bovendien betaalbaar. Bij Bröring staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Wie iets meer te besteden heeft voor in de slaapkamer, kan ook eens kijken naar de grote selectie luxury beds die in het assortiment zijn opgenomen. Voor iedere portemonnee heeft Bröring een passende oplossing. Vandaar dat de zaak over de afgelopen 90 jaar een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in Amsterdam en ver daarbuiten. 


Geplaatst

in

door

Tags: