parketvloer

Wil je warmte en sfeer in huis brengen? Kies dan voor een parketvloer!

Je bent er klaar voor om je huis een beetje warmer te gaan maken. De herfst staat weer voor de deur en je wilt af van de kille sfeer die je afgelopen winter bijna depressief maakte. Daarom dat je ervoor hebt gekozen om binnenkort de vloer op de benedenverdieping te veranderen en daarom heb je besloten om parket kopen.

De betonnen vloer die in de woonkamer ligt zag er natuurlijk wel mooi en modern uit, maar je kon  toch niet ontkomen aan het feit dat de industriële look erg koud en kil overkwam. Gedurende de zomermaanden was het niet zo’n probleem en zorgde de vloer voor verfrissing, maar je krijgt al rillingen op je rug als je erover nadenkt dat je gedurende de komende wintermaanden ’s ochtends met je blote voeten door de kamer moet. 

Een mooie parketvloer daarentegen brengt een stuk meer warmte met zich mee. De moderne look die je huis heeft, kan zeker blijven, want de opties voor verschillende soorten parket zijn zo talrijk dat je ongetwijfeld een type vloer kunt vinden dat aansluit op jouw wensen. 

Verschillende opties voor verschillende vloeren en meer dan 25 jaar ervaring

Gelukkig heb je de ideale partner gevonden om straks een goede keuze te maken. Het Parket Paleis heeft namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in het fabriceren en leggen van mooie eikenhouten vloeren. Ze leveren vloeren van uitstekende kwaliteit en de specialisten kunnen je uit eigen ervaring perfect helpen om de juiste keuze te maken die aansluit bij jouw wensen. 

Als je kiest voor parketvloer kun je bij het Parket Paleis kiezen uit twee verschillende soorten. Zo is er massief parket, waarbij dikke houten planken worden gebruikt. Het Parket Paleis is gespecialiseerd in lamelparket. Bij deze vorm van parket bestaat het hout uit een aantal verschillende lagen met een massief eiken toplaag.  Het is daarnaast een stuk goedkoper dan massief parket en heeft dezelfde uitstraling. Voor welk type parket je ook kiest, je kunt bij het Parket Paleis terecht voor een uitgebreid assortiment verschillende soorten vloeren. 

Bezoek de showroom van 3000 m2 en laat je voorlichten door de experts

Mocht je er na het online bekijken van het aanbod verschillende vloeren, nog steeds niet over uit zijn welk type parket het beste bij je past, dan kun je ook een bezoek brengen aan de showroom van het Parket Paleis. Met meer dan drieduizend vierkante meter showroom kun je uitgebreid speuren en je zelf door een van de deskundige medewerkers laten voorlichten om tot een juiste keuze te komen. 

En mocht je in plaats van normaal parket bijvoorbeeld interesse hebben in visgraat parket of een vloer van laminaat, ook dan heeft het Parket Paleis meer dan genoeg opties voor je in de aanbieding. Als je zelf een parketvloer wil leggen, dan zijn ook alle benodigde accessoires zoals plinten en ondervloeren op voorraad beschikbaar. Wil je echter zelf je handen niet vuil maken, dan kun je ook kijken naar de opties om de gecertificeerde leg experts langs te laten komen om jouw vloer perfect te laten leggen. 


Geplaatst

in

door

Tags: