bed slaapkamer

Welk bed kies ik voor de slaapkamer van mijn nieuwe huis? 

Verhuizen is een leuke uitdaging. Als je weet dat je gaat verhuizen, dan heb je de zoektocht er dus al op zitten. De zoektocht naar een nieuwe woning is leuk. Je ziet verschillende type woningen en doet allerlei nieuwe ideeën op. Ook al ga je niet voor dat ene huis, misschien heb je toch wel wat zaken gezien in dat huis die je straks ook wilt in jouw nieuwe plekje. Misschien heb je bijvoorbeeld wel een hele mooie woonkeuken gezien.

Niet alleen in het huis kun je geïnspireerd worden met ook buiten het huis. Misschien heeft een huis wel een hele mooie tuin met een prachtig ontwerp. Dan kun je de woning zelf niet bijzonder vinden, maar de tuin wellicht wel. De ideeën die je op hebt gedaan in die tuin kun je wel meenemen naar jouw nieuwe woning uiteindelijk.

Je kunt dus ideeën opdoen in het huis over de indeling van bijvoorbeeld de keuken en buiten in de tuin, maar ook kun je ideeën opdoen op het gebied van het interieur en de inboedel. Want jouw nieuwe huis moet straks natuurlijk ook nog gevuld worden.

Weet je al welke meubels je wilt plaatsen straks? Heb je al meubels die meekunnen of ga je voor een compleet nieuwe inboedel?
En wat te denken van het bed. Ga je voor een nieuw bed, welke ga je dan uitkiezen?

De keuze in bedden

In de beddenwereld is een grote keuze voorhanden. Er zijn verschillende type bedden. Zo is er het standaard (conventionele) bed. Dit is met een frame en een matras. Het hoofdgedeelte is wat hoger als het schot aan het voeteneind. Je kunt ook kiezen voor een waterbed. De één vindt dit heel ontspannend, de ander vindt het irritant.

En dan is er ook nog de boxspring. De boxspring kenmerkt zich door de drie lagen waaruit het bestaat. Door deze drie lagen heb je meer vering en meer ondersteuning voor je rug. De boxspring is momenteel het meest populaire bed. Een extra optie die bij veel boxsprings mogelijk is, is een opbergmogelijkheid.

Opbergruimte in boxspring

Veel boxsprings hebben tegenwoordig een mogelijkheid om spullen op te bergen onder het bed. Hiervoor is er een lade ontworpen onder het bed welke je naar je toe kunt trekken. Een bed met lades is ideaal voor een kleinere slaapkamer. Met deze lades kan je er zelfs voor kiezen om geen kledingkast aan te schaffen. In deze opbergruimte onder je bed kun je ook heel praktisch beddengoed en kussens opbergen bijvoorbeeld.

Opbergruimte onder kinderbed

Onder veel kinderbedden zie je ook een dergelijke opberglade. Ook op een kinderkamer is een kinderbed met opbergruimte erg handig. Evenals bij een bed voor volwassenen kun je natuurlijk beddengoed en dergelijke in de opberglade opbergen. Maar denk ook eens aan al het speelgoed dat je kind heeft. De opberglade kan ook dienen als opslag voor deze spullen.

Veel kinderbedden hebben een uitschuifla die naast opbergruimte kan dienen als extra slaapplek. Je kunt dan in deze lade een matras plaatsen en zodoende een extra bedje creëren. Erg handig als een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Op zoek naar een kwalitatief goed bed voor een niet al te hoge prijs? Neem dan een kijkje op de website van Emob. Dit is een meubelpartij met een groot aanbod in slaapkamermeubels. 


Geplaatst

in

door

Tags: