kenmerken industrieel interieur

Je huis opnieuw inrichten, hoe pak je dat aan?

Als je toe bent aan een frisse start is het een goed idee om je huis opnieuw in te richten. Voor het opnieuw inrichten van je huis kan je de nieuwste interieur trends bekijken online of in de winkel. Wil jij je huis binnenkort graag opnieuw inrichten en ben je nog opzoek naar extra interieur inspiratie? Lees dan gauw verder in dit blog naar tips.

Less is more

Minimalisme is al een tijdje een interieur trend. Een huis met minder spullen geeft overzicht, ruimte en rust. Bovendien is een huis met een minimalistisch interieur ook makkelijker schoon te maken. Kies in je interieur voor weinig spullen van goede kwaliteit. Je hoeft natuurlijk niet in minimalisme door te slaan. Zorg er alleen voor dat je alleen spullen in huis hebt waar je blij van wordt.

Kies voor natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen in huis doen het altijd goed. Je kan kiezen voor mooie hout tinten of bamboe. Je kan met natuurlijke materialen eindeloos veel kanten op gaan en natuurlijke materialen kan je met bijna alle kleuren goed combineren. Het beste is om te gaan voor de meest duurzaam gewonnen natuurlijke materialen.

Creatief met vormen

Vormen in het interieur zijn ook helemaal in en dan met name organische vormen. Denk hierbij aan ovale eettafels en sierlijk gevormde banken. Niet alles hoeft meer zo strak te zijn. Organische vormen geven je interieur een zachte en vriendelijke uitstraling. Kies ook voor fijne kussens en dekens van zachte materialen voor een extra gezellig interieur.

Kies voor groen

Als je je huis een levendige, frisse uitstraling wil geven is het een goed idee om je huis te voorzien van planten. Planten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Kies de planten die jij het mooiste vindt en zet ze op een goede plek. Planten zorgen niet alleen voor een mooier interieur, ze voorzien je huis ook nog eens van extra zuurstof. Je kan planten plaatsen in je hele huis.

Extra inspiratie

Voor extra interieur inspiratie kan je eens kijken op Pinterest. Pinterest staat vol met mooie interieur plaatjes. Je kan op Pinterest eenvoudig foto’s van de stijl interieur die jij mooi vindt vinden. Je kan voor inspiratie natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan een woonwinkel in de buurt.


Geplaatst

in

door

Tags: