De-interieurtrends-van-2021

De interieurtrends van 2021 voor je op een rijtje

Ben je nog altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van interieur? Dan is er goed nieuws! Hieronder lees je de interieurtrends van 2021, zodat jij je interieur al meteen een nieuwe look en feel kunt geven. De interieurtrends van 2021c volgen is dan misschien niet noodzakelijk om van een fris, gezellig interieur te genieten, het kan nooit kwaad om meer info te verkrijgen over wat er tegenwoordig allemaal hip is!

De interieurtrends van 2021

2021 komt er bijna aan, en dat betekent ook dat je extra aandacht besteedt aan het inrichten van je interieur. Maar wat zijn nu enkele nieuwe trends op het gebied van interieur? Hieronder vind je enkele handige tips:

1. Een visgraat houten vloer

Een van de beste manieren om je woning in het volgende jaar een leuke look te geven, is door te kiezen voor een visgraat houten vloer. Een dergelijke vloer oogt landelijk en warm dankzij het gebruik van hout (dat kan eender welk soort hout zijn), maar het geometrische patroon dat visgraat wordt genoemd, geeft er toch een ietwat speelse en opvallende uitstraling aan. Ook zijn dergelijke vloeren in parket verkrijgbaar, waardoor je ook nog eens minder onderhoud hebt en iets beter een moderen, strakke look kunt creëren.

2. Een trap in de woonkamer

Vervolgens is ook een trap in de woonkamer een goed idee als je op zoek bent naar de interieurtrends van 2021. Steeds vaker kiest men voor een inrichting die verder afwijkt van de standaard indeling van een woning. Een trap in de woonkamer die naar de bovenverdieping leidt, is functioneel, en daarbij kan het zeker waarde toevoegen aan de look en feel van de ruimte. Er bestaan zowel landelijke, houten trappen als moderne modellen die en strakkere look hebben. Hoe dan ook is een trap in de living slim als je creatief wil omgaan met de indeling van je woning!

3. Classic Blue

Ten slotte bestaan er ook de interieurtrends van 2021 op het vlak van kleur. Eén van de populairste kleuren in deze periode is classic blue, een soort van warm, donkerblauw dat een unieke toets geeft aan het interieur. Deze kleur kan verwerkt worden in meubilair zoals sofa’s, kasten, maar ook muren en sierkussens. Dit soort blauw is een stuk zachter dan andere tinten en past daardoor ook goed samen met eender welk ander kleur. Ten slotte krijgt je interieur met de interieurtrends van 2021 een ietwat exotische uitstraling!


Geplaatst

in

door

Tags: