kies-voor-een-rond-vloerkleed

Wanneer kies je voor een rond vloerkleed

Vloerkleden zijn in alle soorten en modellen beschikbaar. Van vierkant, driehoekig (echt waar) tot rond en ovaal. Of je nu een parketvloer hebt, een visgraat houten vloer of een laminaatvloer: een rond vloerkleed heeft veel voordelen te bieden. In dit artikel lees je wat de meerwaarde van een rond vloerkleed is. Ronde vloerkleden staan in elk interieur mooi. Maar bij bepaalde woonstijlen en woonkamers komt dit type vloerkleed extra mooi uit de verf!

Kies voor ronde vloerkleden in vierkante ruimtes

Een rond vloerkleed gebruiken op een visgraat houten vloer of een parketvloer, is ideaal om de visuele ruimte te breken als deze erg vierkant van vorm is. Heb je een woonkamer die zelf vierkant is, maar ook veel vierkant gevormd meubelen bevat? Dan kun je de ruimte visueel snel relaxter en ontspannender laten lijken door een rond vloerkleed te gebruiken.
Naast ronde vloerkleden op de visgraat houten vloer kun je ook nog andere accessoires gebruiken om de eentonigheid te doorbreken. Denk hierbij aan ronde kussens, een ronde spiegel aan de wand of een grote ronde stationsklok. Succes!

Een stijlvolle aansluiting op ronde meubels

Het gebruik van een rond vloerkleed is ook prima te combineren met rond meubilair. Heb je in je woning veel ronde meubels, zoals een ronde tafel een rondvormige stoel of rondvormige kunstwerken? Dan past een rondvormig kleed hier prima bij! Probeer het maar eens uit en verbaas je over het visueel prachtige resultaat. Andersom geldt, dat als je een interieur hebt dat vooral rechthoekig is, rond ook goed past. Maar laat je eigen stijl en smaak vooral bepalen wat je kiest.

Kies voor een vloerkleed met een vrolijk en speels karakter

Houd je van een kamer die er vrolijk, speels en gezellig uitziet? Dan kun je dit snel bereiken door een rond vloerkleed te gebruiken. Rond staat voor vrolijk, gelijkwaardig en ook gezellig en is daarom de perfecte vorm voor het creëren van een gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor een kinderkamer of een speelkamer, maar ook in de woonkamer kun je met een rondvormig vloerkleed veel extra sfeer in huis halen!


Geplaatst

in

,

door

Tags: