wellness in badkamer

Op deze manier haal jij de wellness naar je eigen badkamer

Als je er goed uit ziet, dan straal je helemaal. Dit komt van binnen uit, maar ook van buiten. Het makkelijkste is om je huid, haar en gezicht zo goed mogelijk te verzorgen. Het is namelijk een heerlijk gevoel als je fris uit de douche stapt en je haren heerlijk ruiken en je lichaam gescrubd is en heerlijk zacht aanvoelt. Je voelt je helemaal zen, en een stuk beter. Op deze manier zorg je voor jezelf van binnenuit en buiten. Wil je meer weten over verzorging? Lees deze blog dan door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Producten die wij aanraden

Zoals we verteld hebben begint een goed gevoel over jezelf, bij jezelf. En een punt kan de verzorging zijn. Voor je huid, haar en gezicht raden wij BABOR webshop aan. Deze partij kan je hier geweldig bij helpen. En dan wel aan de hand van een gezichtsmasker of scrub. Als je echter niet bent getraind in het gebruik van gezichtsscrubs, kan het een goed idee zijn om een professional te vragen om je te helpen bij het aanbrengen van je favoriete producten. Vocht inbrengende maskers helpen de huid diep te reinigen en vullen vitaminen en mineralen aan die gedurende de dag verloren zijn gegaan. Bovendien helpen ze het evenwicht en het vochtgehalte van de huid te herstellen. Aan de hand van reinigingsproducten is het mogelijk om je gezicht elke avond en ochtend zo schoon mogelijk te houden. Op deze manier verwijder jij al de vuil en overtollig talg op je huid. 

Maar sommige reinigingsproducten verwijderen meer dan je wilt. Hierdoor kan de huidbarrière beschadigen, en dit wil je natuurlijk niet. De reinigers bij BABOR  zijn milde reinigers die je huid laten stralen! De BABOR producten zijn gemaakt voor verschillende huidtypes zodat het mogelijk is met elke soort huid de verzorgingsproducten te gebruiken. 

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Quality WellnessResorts. Deze partij heeft een ruim assortiment aan BABOR gezichtsproducten. Je weet zeker dat je hier de perfecte producten voor je huid vindt! Heb je nog een vraag over een van de producten? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. Ze helpen je namelijk graag verder. 


Geplaatst

in

door

Tags: