lente in je interieur

Interieurtips: breng de lente in je interieur

Ook zo aan het genieten van de eerste lentezon? Tijd om eens de buitenlucht op te zoeken en de nodige portie vitamine D op te doen. Haal de lente in huis door aan de slag te gaan met de grote lenteschoonmaak. Wist je dat je ook in je interieur voor een lentegevoel kunt zorgen? Breng de lente in je interieur met onderstaand voorsmaakje van interieurtips voor de lente.

Gratis sfeer en gezelligheid

Een lentelook kan eerst en vooral gratis. Geef je interieur een update door hier en daar wat meubels en accessoires te gaan verschuiven. Al is het maar een plant die een nieuw plaatsje krijgt, je creëert er een totaal nieuw gevoel mee.

Accessoires zorgen voor een nieuwe touch

Breng de lente in je interieur met een kleurrijk vloerkleed of nieuwe kussens. De kussens zelf hoef je trouwens niet nieuw te kopen. Met weinig budget kan je zorgen voor kussenhoezen in zachte pasteltinten en frisse kleuren. En terwijl je toch een nieuw vloerkleed koopt, kan je misschien ook eens kiezen voor een andere vorm. Dubbel plezier. Berg de wollen plaid op en vervang die door een luchtiger linnen exemplaar.

haal de lente in huis

Een nieuw kleurtje doet wonderen

Iets ingrijpender, maar dan wel met een fantastisch effect is het herschilderen van de muren. Roze, aubergine en groen zijn de trendkleuren voor dit jaar, maar ook natuurtinten blijven hot.

Zeg het met bloemen

Interieurtips voor de lente zijn er in vele soorten en maten. Bloemen mogen hierbij zeker niet ontbreken. Hiermee kan je pas écht volgens de jaargetijden werken. Het voorjaar staat voor opvallende en felle kleuren. Wie wordt niet blij van een bos bloemen op tafel? En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

interieurtips voor de lente

Haal de lente in huis met de echte lentelucht

Tot slot kan je de gezonde buitenlucht naar binnen halen door de ramen op een kier of op een warme dag helemaal open te zetten. Schuif de gordijnen open en geniet van het natuurlijke licht dat binnenvalt. Door het op de juiste manier plaatsen van spiegels in je interieur kun je ook nog eens extra effect geven aan deze lichtinval. Licht en frisse lucht creëren een opgewekt gevoel en dit is goed voor de moraal. Laat de lente en zomer maar komen.

breng de lente in je interieurGeplaatst

in

, ,

door

Tags: