sanitair

Badkamer renoveren

Is jouw badkamer ook toe aan vernieuwing? Heb jij al jaren hetzelfde sanitair, en merk je dat het toch echt tijd is voor wat nieuws? Een nieuwe badkamer is vaak een dure aangelegenheid. Er komen vaak hoge kosten kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Maar wat als je nou wél aan een nieuwe badkamer toe bent, maar niet het budget hebt om een geheel nieuwe badkamer aan te schaffen of te laten bouwen? Dan is badkamerrenovatie wat voor jou!

Toe aan vervanging of vernieuwing 

Bij een badkamerrenovatie pak je de ‘probleempunten’ van je badkamer aan. Hierdoor creëer je eigenlijk een nieuwe badkamer, maar behoud je de delen die nog wel goed zijn. Dit bespaart natuurlijk aanzienlijk op de kosten!

Wanneer jij toch echt bent uitgekeken op de huidige tegels en je ziet de voegen echt niet meer schoon krijgt zijn andere tegels een goede optie. Een goede vakman kan vakkundig de oude verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Doordat er een andere tegel wordt gebruikt creëer je een nieuwe, andere badkamer terwijl je de eigen oude douche behoud. Je ervaart wel het gevoel van het hebben van een nieuwe badkamer.

Badkamer onderdelen vervangen

Is het tegelwerk echter niet het probleem maar zijn het de badkamer onderdelen die toe zijn aan vervanging? Ook dan kun je kiezen voor een badkamerrenovatie. Wanneer je alleen het sanitair aanpakt krijgt je badkamer een verfrissing door de nieuwe onderdelen. Dit is vooral geschikt wanneer je niet uitgekeken bent op het tegelwerk maar wel wanneer je douche, wastafel of wc niet meer goed functioneert of je graag wat anders wilt.

Kies bijvoorbeeld eens voor een compleet andere douche. Hierdoor kun je je badkamer een stuk moderner maken, of juist praktischer inrichten.

Creëer de ideale badkamer

Ook wanneer je gezinsuitbreiding hebt gekregen of juist alle kinderen het huis uit zijn kan het zijn dat je badkamer niet meer aan je wensen voldoet. Door slechts het gedeelte aan te pakken wat niet meer aan je wensen voldoet bespaar je op de kosten en is er de mogelijkheid om de badkamer te creëren die jij zo graag wilt.

Ga eens onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn! Een badkamerrenovatie kan vrij eenvoudig en goedkoop zijn, en tegelijkertijd heel veel voordelen en plezier opleveren.


Geplaatst

in

door

Tags: