wollen vloerkleed

Met een vloerkleed van wol kies je voor comfort, duurzaamheid en stijl

Toen de temperatuur afgelopen winter plotseling behoorlijk naar beneden ging, merkte je dat het in de woonkamer toch een stuk kouder werd dan eigenlijk gepland. Het flink stoken van de verwarming hielp natuurlijk wel, maar de bijbehorende energierekening deed je toch schrikken. En bovendien bleef het toch behoorlijk fris in huis, iets waar je niet op berekend was.

Er is immers niet zo fijn als lekker blootsvoets in je pyjama door huis te kunnen slenteren op je vrije dag. Maar als de vloer koud aanvoelt en je bijna je adem kunt zien wanneer je uitademt, dan heb je toch iets meer nodig dan een pyjama en zeker iets voor aan je voeten. Maar meer comfort valt ook te combineren met stijl, dus ging je al snel op zoek naar een manier om je woonkamer op een mooie manier van extra warmte te voorzien.

Je wilt geen koude voeten in je woonkamer: een vloerkleed biedt uitkomst

De gegoten betonnen vloer in je woning ziet er behoorlijk stijlvol uit en is bovendien voorzien van vloerverwarming. Maar tijdens een strenge winter mag dat toch niet baten blijkt, wanneer je met koude kromgetrokken tenen op de bank zit. Daarom dat je hebt besloten om eens te gaan kijken naar verschillende vloerkleden. Naast extra warmte bieden die daarnaast een stijlvolle aanvulling op je interieur.

Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Ook worden ze vervaardigd van uiteenlopende materialen, ieder met zijn eigen kenmerken. Na het nodige speuren online in de wereld van de vloerkleden, was je er echter al snel van overtuigd dat er voor jou maar een juiste oplossing zou zijn en dat was een mooi en eigentijds vloerkleed van wol

Een vloerkleed van wol is duurzaam, stijlvol en blijft jaren mooi

Er zijn namelijk nogal wat voordelen aan een wollen vloerkleed, iets waar je achter kwam na de nodige artikelen te hebben gelezen. Zo is een vloerkleed van wol bijzonder veerkrachtig, isoleert het warmte en is het door vezels van de wol vuil-afstotend. Daarnaast is het geluiddempend, waterafstotend, moeilijk ontvlambaar en antistatisch.

Bovendien mag ook vermeld worden dat een wollen vloerkleed heerlijk comfortabel is. Je wordt bijna uitgenodigd om plaats te nemen op een wollen karpet en wanneer je dat dan vervolgens doet, zul je verrast zijn door hoe anders je beleving van de vloer wordt. Een vloerkleed van wol geeft de woonkamer daarnaast een bijzondere uitstraling en een natuurlijk uitzien. Je zult daarnaast ook jarenlang plezier beleven aan zo’n vloerkleed. Een vloerkleed van wol blijft namelijk jaren mooi en keert altijd terug naar zijn eerdere vorm vanwege de elastische vezels.

Online zijn vloerkleden van wol te vinden in verschillende maten en modellen

Er zijn vele tientallen verschillende modellen van wollen vloerkleden te vinden online, die na bestelling binnen een aantal dagen bij jou thuis wordt afgeleverd. Vloerkleden zijn er in diverse uitvoeringen en uiteenlopende maten, zodat je altijd wel een kleed kunt vinden dat perfect aansluit op wat jij zoekt. Maak een einde aan de gure koude in huis en kies voor een wollen vloerkleed als stijlvolle en comfortabele aanvulling op jouw interieur!


Geplaatst

in

door

Tags: