Een hoekbank kopen is niet een dagelijkse bezigheid. Je wilt er zeker van zijn dat je een kwalitatief goede bank koopt en daarnaast moet de bank ook nog eens perfect in jouw interieur staan. Het is zeker aan te raden om de hoekbanken van UrbanSofa eens te bekijken. Bij UrbanSofa ben je zeker van kwaliteit en vind je altijd jouw droombank! Je kunt iedere hoekbank namelijk helemaal naar wens personaliseren! 

Zelf je bank samenstellen

In de hoekbanken collectie van UrbanSofa vind je verschillende soorten banken. Zo hebben ze banken met ronde armleuningen en capitonnage, maar ook hele moderne, strakke banken. Of ga jij liever voor een bank met elektrische relax-functie? Iedere bank is verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen en ledersoorten. Keuze genoeg dus! 

Kwaliteit

Wanneer jij een hoekbank bij UrbanSofa besteld, wordt deze compleet met de hand gemaakt. Het is handwerk en echt vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. In de Europese fabriek spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Hierdoor kun jij met een gerust hart je aankoop doen.

Scherp geprijsd

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe hoekbank, wil je niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig krijg je bij UrbanSofa goede kwaliteit voor de scherpste prijs. Misschien vraag je je wel af hoe dat kan. UrbanSofa laat kostbare schakels weg uit het proces. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen hun banken met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je hoekbank gekocht hebt. Zo wordt er niet alleen veel bespaard op kosten, maar is het proces ook nog eens een stuk duurzamer!

Hoekbank kopen

Heb je een mooie hoekbank gezien op de website van UrbanSofa? Dan is het tijd om een verkooppunt te bezoeken. UrbanSofa heeft talloze verkooppunten door het hele land, er is er dus ook vast een bij jou in de buurt. Hier kun jij jouw favoriete bank bekijken en testen en vervolgens bestellen. Heb je vooraf nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.