skincare vrouw

Een aantal tips om je huid zo mooi mogelijk te houden

Informatie over een gezonde huid is gemakkelijk te vinden. Het is alleen lastig om informatie te vinden die klopt en die werkt voor jouw huid. Als je op social media zit zie je dan ook de ene skin care routine na de andere. Super handig natuurlijk, maar dit kan ook verwarring opwekken. Want de ene doet het zo en de andere weer anders, wat is dan de juiste manier? Probeer je niet te veel te focussen op wat anderen doen, maar probeer je eigen routine te vinden aan de hand van een skin care routine en beauty shakes. Gelukkig gaan wij jou hier een handje bij helpen! 

Tip 1: Dit moet je hebben in je skincare routine

Als je graag je huid beter wilt verzorgen dan moet je ergens beginnen. Onze tip is dan ook om te beginnen bij de skin care producten die je al hebt, bekijk de ingrediëntenlijst. Zit er bijvoorbeeld alcohol in, dan kan het zijn dat je huidbarrière slechter is geworden, alcohol is namelijk een ingrediënt die je liever vermijdt. Daarnaast is het verstandig om je producten aan te passen om je huidtype, heb je last van acne? Haal dan producten voor een acne gevoelige huid! De basis van een goede skin care routine zijn de producten, maar ook de volgorde. Was je gezicht eerst met een gezichtsreiniger doe dan moisturizer op en de laatste stap is altijd zonnebrand, ja zelfs in de winter!

Tip 2: verzorg je huid van binnen uit

In de eerste tip hebben we verteld hoe jij je huid moet verzorgen en onderhouden van buitenaf. Nu gaan we het hebben over het verzorgen van je huid van binnenuit. Dit is zeer gemakkelijk met de  Luminous Beauty Shake. Deze shake bevatten allerlei vitamines en mineralen die je huid, haar en nagels ban binnenuit sterker en gezonder maken. Een van deze vitamines is vitamine C. Maar wat doe vitamine C met je huid?  Nou, vitamine C zorgt ervoor dat de collageenproductie wordt versterkt. Hierdoor krijg je uiteindelijk minder snel rimpels en is je huid een stuk steviger.


Geplaatst

in

door

Tags: