Heerlijk Wonen

Heerlijk wonen is iets wat ieder mens wenst. Maar wat iemand als heerlijk wonen ziet hoeft niet in lijn te staan met wat andere als heerlijk wonen zien. Eén ding is zeker, de woonbeurzen die het gehele jaar georganiseerd worden kunnen mensen goed op weg helpen naar het ‘heerlijk’ kunnen wonen. In dit artikel lees je over een aantal van deze georganiseerde evenementen.

Pinned Up

Een goed voorbeeld is de tentoonstelling Marcel Wanders: Pinnend Up, die door het Stedelijk Museum gepresenteerd wordt. Marcel Wanders wordt beschouwd als een van de meest opmerkelijke en toonaangevende ontwerpers van dit moment. De tentoonstelling bevat ontwerpen uit het gehele assortiment van Wanders, dat terug slaat naar de jaren tachtig. In de monumentale ondergrondse ruimte zal men meer dan 400 objecten van Wanders kunnen bezichtigen. Het betreft meubels, lampen, apparaten, behang, verpakkingen en zelfs sierraden.

Paasmarkt

In april wordt er voor de derde keer een paasmarkt van Heerlijkheid Mariënwaerdt georganiseerd. De paasmarkt staat in het teken van puur, vintage, hip buitenleven en eten. Bezoekers kunnen op het terras van Hofstede De Stapelakker genieten van hapjes en drankjes. Er zijn workshops beschikbaar waarin mensen zelf aan de slag kunnen gaan.

What design Can Do!

In mei 2014 wordt What Design Can Do georganiseerd en staat in kracht van ontwerp en probleemoplossend vermogen. Het is een 2 daags evenement in Amsterdam. De organisatoren zien een ontwerp als een katalysator voor verandering en vernieuwing. Zij vinden ook dat het een manier van aanpak van de maatschappelijke vragen van onze tijd is.

Wat jij als heerlijk wonen definieert zal compleet kunnen verschillen als die van je buurman. Weet je het zelf niet zo goed, doe dan inspiratie op van de vele woonbeurzen die het gehele jaar worden georganiseerd. Het is ideaal om inspiratie mee op te doen.


Geplaatst

in

door

Tags: