Iedereen herinnert zich nog wel het langs de deur gaan op 11 november “Sint Maarten” met je zelfgemaakte lampion. Wanneer je geluk had leefde deze nog wanneer je weer thuis kwam met je zakken vol met snoep. Lampionnen hebben sinds een aantal jaren een grote plek ingenomen in onze inrichting. Vooral wanneer er iets te vieren valt in huis of tuin zijn lampionnen dé aangewezen versiering. Lampionnen zijn in vele kleuren en maten bij lampionstore.nl aan te schaffen tegen betaalbare prijs. Gekleurde lampionnen doen het altijd goed bij een BBQ- of tuinfeest.

Gelegenheid om lampionnen op te hangen

Vooral de zomermaanden zijn geschikt om lampionnen te gebruiken. Wanneer er een trouwfeest gevierd gaat worden dan zijn witte lampionnen bij uitstek de juiste keus. Maar ook een babyshower in de tuin of buiten kan opgeleukt worden met roze of witte lampionnen. Bij lampionstore.nl webshop is er een ruime keus in kleuren en formaten.

Assortiment lampionnen

Het assortiment lampionnen bestaat uit de maten 25, 35 en 50 centimeter. De meest gangbare kleuren die op voorraad zijn;

  • wit
  • roze
  • rood

Met deze kleuren kun je op eenvoudige wijze je feest een apart tintje geven. Voor de lampionnen kun je te werk gaan met waxinelichtjes maar het gebruik van ledlampjes zijn veiliger en deze gaan lang mee. Let ook even op het ophangsysteem. Of moeten de lampionnen worden vastgehouden? Dan is het gebruik van een stokje aan te raden.

Combinatiepakketten

De combinatiepakketten van 10 lampionnen zijn gemakkelijk aan te schaffen samen met de ledlampjes. Wordt er een groots feest gevierd ga dan even na hoeveel lampionnen er nodig zijn en hoe groot de ruimte is.
De pakketten zijn te koop in rode, witte en roze lampionnen met of zonder led-verlichting.

Sint Maarten

In grote delen van Nederland wordt Sint Maarten gevierd op 11 november. Kinderen gaan dan met hun lampion langs de deuren om liedjes te zingen, om dan vervolgens snoep te krijgen. Het is verstandig om de kinderen een lampion mee te geven die voorzien is van een led-lampje omdat een brandend kaarsje, vooral bij regen snel uit is. Of de lampion vliegt door de wind in de brand. Zo kunnen vervelende situaties ontstaan. Een led-lampje met batterij is dan wel zo veilig en je kind heeft altijd verlichting in zijn lampion. Kijk on-line op lampionstore.nl en laat je inspireren door de prachtige lampionnen.