Een warm cadeau: de vuurschaal

Nog lang nagenieten van een zwoele zomeravond. Een gezellig kampvuur creëren en spannende verhalen vertellen. We kunnen urenlang naar het vuur staren. Nog steeds. Want de oermens deed dit al. Juist door in altijd bewegend vuur te staren kunnen we vrij denken. Niet voor niks zorgt dit voor de nodige ontspanning. Vuurschalen zijn een manier om een veilig kampvuur te maken. Op het terras of elders in de tuin. Daarnaast is een vuur schaal ook nog eens een mooie decoratie. Op zoek naar een origineel cadeau? Dan wakker je met dit item zeker een vuurtje aan.

Welke vuurschalen zijn er?vuurschaal-zilverlook (1)

Er zijn veel verschillende typen vuurschalen. Een vuurschaal kopen doe je dan ook niet zomaar. Belangrijk om te weten is wat de smaak van de ontvanger is. En hoe deze zijn of haar tuin heeft ingericht. De vuurschaal cortenstaal heeft een industriële en warme uitstraling dankzij de roestlaag. Deze roestlaag beschermt de vuurschaal cortenstaal tegen invloeden van buitenaf. Er zijn ook modellen die van gietijzer of RVS zijn gemaakt. Als cadeau is dit iets waar je nagenoeg iedereen blij mee maakt. Dankzij de afmeting is deze op elk terras te plaatsen.

Het juiste moment voor een prachtig cadeau

Vuurschalen zijn een eenvoudige en veilige manier om een kampvuur te maken. De onderzijde bevat luchtgaatjes waardoor het vuur goed gecontroleerd kan worden. Door een rooster op de vuur schaal te leggen ontstaat er een barbecue. In de zomermaanden zijn vuurschalen erg populair. Om cadeau te doen kan je ook eerder een vuurschaal kopen. Zo laat je iemand al uitkijken naar de lange zomeravonden. Een schaal van cortenstaal sluit goed aan op een natuurlijke omgeving. Of kies een van de andere mooie vuurschalen. Tip: geef bij de vuur schaal gelijk wat aanmaakblokjes en een aantal blokken hout cadeau.

 


Geplaatst

in

door

Tags: