gashaarden

Breng sfeer en warmte je woning in door de installatie van een gashaard

De zomer is nog niet voorbij maar met de flinke buien die de laatste dagen zijn gevallen ben je verplicht om weer naar binnen te gaan. Onherroepelijk brengen een paar dagen binnen weer de nodige herinneringen mee over de koude van begin dit jaar en hoe de aanstaande herfst over een maand of twee opnieuw weer voor de deur staat. 

De komende koude maanden wil je toch anders aanpakken dan voorheen. Met een mogelijke tweede golf van het dodelijke coronavirus zal je ongetwijfeld meer tijd thuis dan elders gaan doorbrengen, dus wat weerhoudt je ervan om er voor te zorgen dat je dagen een stuk prettiger en comfortabeler gaan worden in huis voor jou en je gezin. 

Je bent aan het speuren naar een gashaard. Samen met je vrouw ben je het er over eens geworden dat de aanschaf van een gashaard een extra dimensie toevoegt aan jullie woonkamer. De conventionele verwarming werkt natuurlijk gewoon, maar de sfeer die een haard met zich meebrengt valt in het niet vergeleken met jullie normale convectieverwarming.

Een gashaard brengt namelijk extra gezelligheid en sfeer in huis. Het spel van de vlammen werkt hypnotiserend en je kunt liggend vanaf de bank uren blijven kijken. Daarnaast mag ook het toegevoegde comfort niet vergeten worden. Met een simpele druk op de knop wordt je huis verwarmd

De voordelen van een gashaard zijn uiteenlopend

De voordelen ten opzichte van een traditionele open haard zijn daarnaast ook de moeite waard om te vermelden. Je hebt namelijk geen langer last van fijn stof door het verbranden van hout, aangezien er bijna geen stoffen meer vrij komen. Een gashaard is verder goedkoop in gebruik, doordat deze alleen propaan of aardgas gebruikt. Bovendien is een gashaard onderhoudsarm, waardoor je geen kapitalen kwijt bent om jouw gashaard brandende te houden. 

Een gashaard kopen kan tegenwoordig ook gemakkelijk online. Er zijn tegenwoordig honderden modellen gashaarden te verkrijgen, waardoor er ook zeker ook voor jou een passend model bijzit. Zo kun je kiezen voor een losstaande gashaard, maar ook voor verschillende inbouwmodellen. Er zijn gashaarden geïnspireerd op klassieke haarden, maar ook design gashaarden zijn volop leverbaar.


Geplaatst

in

door

Tags: