platenspeler

Online platenspeler kopen

De platenspeler is weer helemaal terug van weggeweest. Vroeger was de platenspeler het meest gebruikte middel om muziek mee af te spelen. Er werden regelmatig vinyl platen en singles mee afgespeeld. Met de opkomst van de CD verdween de platenspeler en zag je deze steeds minder vaak. Maar de platenspeler is weer terug en klaar om te knallen. Dankzij de nieuwste technieken te combineren met het toffe retro design kun je vandaag de dag niet alleen platen op een platenspeler draaien, maar ook je favoriete afspeellijsten streamen via Bluetooth en genieten van het prachtige geluid. Wil je meer weten over de nieuwe generatie platenspelers en waar je deze online kunt bestellen? Lees dan verder, wij vertellen het je.

Zelfde design, nieuwe technologie

Veel mensen denken nog steeds dat een platenspeler enkel platen speelt. Het ietwat stoffige imago hangt nog boven de platenspeler terwijl steeds meer mensen het weer in huis halen. Zoals we net al benoemden hebben de meeste platenspelers tegenwoordig een echte technologische upgrade gekregen en zijn ze voorzien van Bluetooth. Zo kun jij gewoon met je telefoon de platenspeler verbinden en jouw favoriete muziek van bijvoorbeeld Spotify streamen op de platenspeler. De ingebouwde speakers zorgen ervoor dat je ook geen gebruik meer hoeft te maken van eigen speakers. Het geluid komt dus gewoon uit de platenspeler zelf! Wel kun je de platenspeler aansluiten op een geluidsinstallatie door middel van de RCA lijnuitgang. Hierdoor kun jij een grotere ruimte voorzien van jouw muziek. Ben je geen fan van Bluetooth? Dat is geen probleem. Naast dat je nog gewoon platen kunt draaien op een platenspeler, zijn er ook platenspelers met een ingebouwde CD-speler en USB-ingang. Zet muziek op een CD of USB-stick en speel deze af op de platenspeler.

Waar bestel je een platenspeler?

De platenspeler is technologisch dus zeker een stuk vooruit gegaan en past dankzij het retro design in ieder interieur. Het is leuk om een platenspeler voor jezelf te kopen, maar een platenspeler cadeau geven is ook tof. Bestel bij MaxiAxi online de perfecte platenspeler en verras iemand met dit cadeau. Of geniet zelf van het geluid van de platenspeler. 


Geplaatst

in

,

door

Tags: