tassen bedrukken

Val op: laat tassen bedrukken met jouw logo

Het is een item waar we er nooit genoeg van hebben, tassen. Wanneer je deze zin leest denk je waarschijnlijk al snel dat dit geldt voor vrouwen, maar niets is minder waar. Ook mannen hebben veel baat bij een goede tas. Tassen zijn gewoon erg handig om er veel van in huis te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tas met flesjes drinken die je meeneemt op een dagje uit, een tas die je even snel pakt om boodschappen mee te gaan doen of een tas waar jij je laptop in kan vervoeren. Een tas is meer dan een leuke musthave, het is ook een praktisch cadeau. Wanneer je een tas geeft als relatiegeschenk weet je zeker dat je zichtbaar wordt in het straatbeeld. Doordat iedereen wel eens een tas nodig heeft, is het een perfect relatiegeschenk. Wanneer er boodschappen wordt gedaan met een tas met jouw logo erop wordt je naamsbekendheid verhoogd. Dus ben jij nog op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Overweeg om tassen te laten bedrukken en cadeau te geven!

Reclame maken met bedrukte tassen


In ons hedendaagse straatbeeld zien we steeds meer linnen tassen op straat, we kunnen spreken van een trend. Deze linnen tassen zijn vaak ook bedrukt met een logo of een leuke tekst, denk bijvoorbeeld aan de linnen tassen van Dille & Kamille of bijvoorbeeld Loavies. Het is niet zo gek dat er wordt gekozen van linnen tassen, want deze zijn ideaal te bedrukken en gaan daarnaast ook lang mee. Naast linnen tassen kun je tegenwoordig ook tassen van diverse andere materialen laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan kunstleer, plastic of polyester. Kies een geschikte tas en laat deze bedrukken met jouw logo of een andere leuke tekst. Door de tassen cadeau te geven aan klanten, relaties of medewerkers kun je subtiel reclame maken voor jouw bedrijf. Maak de tas extra persoonlijk door een leuke tekst erop te laten bedrukken, passend bij jouw organisatie. Iedereen wordt blij van een extra tas en een leuke tas blijf mensen bij. Daarnaast is het natuurlijk super om het logo van jouw bedrijf terug te zien in het straatbeeld. Val op en laat tassen bedrukken met jouw logo!

Voordeel relatiegeschenk

De naam ‘relatiegeschenk’ zegt het al: het zijn geschenken die de relatie met jouw werknemers en contacten kunnen versterken. De verschillende relatiegeschenken zijn zeer geschikt om je relaties te behouden en bestaande relaties met partners, investeerders of bijvoorbeeld werknemers te versterken. Het blijkt dat meer dan de helft van de ontvangers van relatiegeschenken het desbetreffende bedrijf sneller herinnert dan wanneer er geen relatiegeschenk wordt ontvangen. Een klein gebaar kan een groot effect hebben.

Relatiegeschenken van BudgetGift


Ben jij opzoek naar relatiegeschenken en overweeg je om ook tassen te laten bedrukken? Dan ben je bij BudgetGift aan het juiste adres! Al jaren is BudgetGift een gerenommeerde naam in de relatiegeschenkenbranche. Het bedrijf in Deventer heeft een groot assortiment, klantvriendelijke medewerkers en erg scherpe prijzen. Wil jij de relaties met partners versterken? Kies voor BudgetGift relatiegeschenken! Op deze website vind je verschillende soorten tassen van diverse materialen. Naast tassen vind je er ook nog veel meer andere soorten relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje.


Geplaatst

in

door

Tags: