Woontrends kerst 2018

Het einde van het jaar nadert, dat betekent dat kerst ook weer in zicht is, met natuurlijk de vraag: wat zet ik in mijn huis allemaal neer? Hier vind je de kersttrends van 2018 terug die zeker niet zullen misstaan in jouw interieur.

Puur natuur

Een kunststof boom plaatsen? Niks ervan: dit jaar gaan we terug naar de natuur en maken we gebruik van echte kerstbomen. Deze bomen zorgen voor een extra warme en authentieke uitstraling. Het voordeel is dat deze bomen weinig kosten en je kunt zelf de ideale maat zoeken die in de kamer past. Je hoeft niet eens zelf maar naar de lokale verkoper te gaan, er zijn mogelijkheden om jouw kerstbomen online te bestellen!

Kleurgebruik

De kleur goud lijkt een flinke sprong te hebben gemaakt qua populariteit op het lijstje van woontrends kerst 2018. Daarbij kan je denken aan gouden slingers, ballen en andere versieringen. Of wat dacht je van gouden bestek? Deze kleur zorgt voor een warme uitstraling dus zal een uitstekende keuze zijn. Combineer goud met andere kleuren zoals zilver, wit of wat je voorkeur heeft om een opvallend karakter te geven. Hou je helemaal niet van goud? Ook de combinatie van vele diverse kleuren tegelijkertijd is een populaire trend die je kunt toepassen om jouw interieur te laten spreken.

Frost delight

Dit is een typisch Scandinavische stijl die een erg prachtig karakter geeft aan jouw interieur. Het gevoel van kerst wordt benadrukt door het gebruik van veel houten elementen, kleine bomen en accessoires die een sneeuwcoating hebben en nog meer typische details die jouw huiskamer een eyecatcher maken. In plaats van de standaard kunststof versieren kan je diverse takken gebruiken waar je weer leuke hangers op hangt. Met ijspegels geef je ook nog eens een extra winters tintje. Op het gebied van woontrends kerst 2018 is dit een trend die je absoluut in je interieur mag gebruiken.

Meer kerstbomen

Er hoeft niet gebruik te worden gemaakt van slechts een kerstboom: je kunt diverse kerstboompjes in huis plaatsen om het zo overal gezellig te maken. Je kunt ze zo bijvoorbeeld op bureau’s, vensterbanken of waar je wilt plaatsen.

Een vleugje vintage

Vintage is een stijl die veel elementen van vroeger terugbrengt. Deze stijl is op vele manieren populair in huishoudens, dat geldt ook voor de woontrends kerst 2018: laat diverse stoere vintage details de hoofdrolspeler zijn voor jouw kerst. Doe inspiratie op bij diverse tuincentra.


Geplaatst

in

door

Tags: