radiator kopen

Wat zijn de beste verwarmingssystemen voor in je huis?

Afgelopen winter merkte je dat je verwarming niet optimaal functioneerde. Tijdens de koude dagen waarbij de temperaturen buiten tot verder onder het nul punt daalden en grachten en meren na jaren eindelijk weer zo ver bevroren waren dat er weer geschaatst kon worden, kostte het je in huis ontzettend veel moeite om binnen een comfortabele temperatuur te krijgen.

Het kwam geregeld voor dat je vanwege de kou je bed niet uit wilde, tot wel dertig minuten onder de douche bleef staan om de kou daarbuiten te vermijden of dat je tijdens het ontbijt je eigen adem zag. En dat was niet omdat de koffie zo heet was, maar omdat je de keuken maar niet warm kreeg. Het was verre van comfortabel en daarom ook meer dan genoeg reden om eens te gaan kijken naar een nieuwe verwarming.

Na de aankoop van je woning heb je de bestaande verwarming nooit vernieuwd

Toen je je huidige woning een aantal jaren geleden kocht heb je behoorlijk wat gerenoveerd, maar je bent er nooit aan toegekomen om de toen al verouderde verwarming door een modernere versie te vervangen. Inmiddels zijn de zware metalen radiatoren misschien al wel veertig jaar oud en hebben ze hun beste jaren reeds ver achter zich liggen. 

Zodoende dat het tijd wordt om eens te gaan speuren naar een nieuw en modern systeem, dat daarnaast ook niet zal misstaan bij je toch best moderne inrichting. 

Je voorkeur gaat uit naar een minder grote radiator, die minder plek inneemt, een stuk minder dik is en toch qua verwarmingscapaciteiten niet onderdoet voor de meer gangbare grotere modellen.

Een van de meest verkochte paneelradiatoren is de Brugman Kompakt 4

Toevallig kom je de Brugman compact 4 tegen, een kwalitatieve en stijlvolle paneelradiator met een uniek ontworpen boven rooster. De radiatoren van Brugman behoren tot de meest verkochte verwarmingen in Nederland en dat is niet zonder reden. Naast een hele scherpe prijs, staan de radiatoren van Brugman bekend om een uitstekend vermogen. Om de kwaliteit van de radiatoren, waaronder de Kompakt-4, te garanderen, behoort een garantie van tien jaar standaard tot het gekozen product.

Ook de compacte eigenschappen maken de Brugman compact 4 tot een ideale keuze. Er zijn namelijk modellen leverbaar met een dikte van maar 51 mm, een behoorlijk verschil vergeleken met de diktes van 60mm of meer van andere merken. En ondanks de geringe afmetingen, doet het vermogen van de compact 4 niet onder voor andere modellen. Standaard worden de Brugman Kompakt-4 radiatoren geleverd met speciale ophangbeugels, blindstop en ontluchter. Hierdoor wordt het installatie- en gebruiksgemak zo groot mogelijk gemaakt.

De paneelradiatoren zijn in verschillende modellen en vermogen te bestellen

Er zijn allerlei soorten en maten radiatoren leverbaar. Afhankelijk van de te verwarmen ruimte kun je kiezen uit hoogtes van 300 mm tot maar liefst 900 mm. Ook het vermogen is van radiator tot radiator verschillend. Voor het verwarmen van een kleine ruimte heb je vanzelfsprekend minder vermogen nodig dan wanneer je een grote woonkamer op temperatuur probeert te krijgen. 

Je wilt straks de verwarming in iedere ruimte in je huis vervangen. Als je dan toch aan de slag gaat wil je dat natuurlijk toch in een keer goed doen. Je moet er niet aan denken dat je de komende winter opnieuw rillend in een bepaalde kamer zit, voorzien van twee truien en een dikke jas, omdat je het binnen maar niet warm krijgt. Gelukkig zijn de Brugman Compact radiatoren in zoveel verschillende uitvoeringen te verkrijgen, dat het geen probleem moet zijn om voor iedere ruimte een geschikt model te kunnen vinden.


Geplaatst

in

door

Tags: