vlindermachine

Lievers Holland: dé betonverwerkingsspecialist van Nederland!

Lievers Holland is een pionier op het gebied van specifieke oplossingen en zij zijn experts in hun werk. Daarom bieden ze oplossingen al meer dan 20 jaar aan vele industrieën over de hele wereld. Ook leveren zij diensten zoals vloer schilderen, betonvloer schilderen, betonvloer schilderen en repareren (inclusief randafwerking en reparatie). Deze service garandeert slijtagebescherming van alle vloeren. Andere producten zijn onder meer het slijpen van beton en het afwerken van betonvloeren. Het bedrijf levert diensten zoals het vullen en repareren van beton, het afwerken van randen, het repareren en polijsten van beton.

Betonnen vloercoating

De vibrator is een van de praktische oplossingen van Lievers Holland, en hij is erg praktisch. Het is een trillend oppervlak dat kan worden gebruikt om de vloer glad te maken en er aantrekkelijk uit te laten zien. Een andere concrete oplossing van Lievers Holland die ook erg handig is, is de betonnen vloercoating. Deze coating kan om de volgende redenen worden gebruikt: om het staal te beschermen tegen corrosie, om de esthetiek van de vloer te verbeteren, om de levensduur van de vloer te verlengen door de absorptie te verminderen, of om barsten als gevolg van binnendringend vocht uit water te voorkomen of te weerstaan.

Aggregaat materialen

Zoals we allemaal weten, bestaat beton specifiek uit aggregaten. Aggregaten verwijzen naar betonnen delen die bindmiddelen bevatten zoals water, oliën en bindmiddelen. Het is ook gemaakt van een plastic met chemische eigenschappen die het waterdicht maken. Deze harsen hebben ook andere bijkomende voordelen zoals uitharden en koudvormen. Om deze redenen kunnen specifieke oplossingen uitzetten en krimpen als reactie op temperatuurveranderingen. De beste oplossing voor al deze behoeften is een vibrator.

Wanneer beton wordt blootgesteld aan een vlam, smelt het beton en begint het uit te zetten, waardoor scheuren ontstaan. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door een geschikte beschermende coating op de vloer aan te brengen. Deze coatings zijn er in verschillende vormen, waaronder vloeistof of poeder, halfnat of droog. Naast de beschermende werking voegt het ook esthetische waarde toe aan uw werk. Andere voordelen zijn onder meer een verbeterde energie-efficiëntie, minder geluidsoverlast en een verbeterde structurele stabiliteit.

Verschillende soorten coatings

U kunt kiezen uit 2 soorten coatings: verlijmd en ongecoat. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn gelijmde vloeren wat aan elkaar wordt gelijmd. Ze worden vaak gebruikt in hoogbouw met complexere vloerconstructies.  Aan de andere kant zijn niet-vetgedrukte exemplaren degene waarvoor geen lijm op de vloer hoeft te worden aangebracht. Dit soort installatie is echter moeilijk, dus het is niet erg populair. We raden u aan gebruik te maken van de diensten van professionals, zoals Lievers Holland, om problemen te voorkomen.


Geplaatst

in

door

Tags: