magazijn

Zo heb jij binnen een handomdraai een groter magazijn

Meer ruimte creëren in je magazijn krijg je sneller voor elkaar dan je denkt. Dit kan namelijk zeer gemakkelijk aan de hand van een stellage, maar ook met een tussenvloer. Nu denk je vast dat het niet zo gemakkelijk kan een tussenvloer in het magazijn plaatsen, maar dat ken dus wel. Bij de partij Nolte Mezzanine is het mogelijk om een tussenvloer te kiezen die perfect bij jou in het magazijn past. Op deze manier maak je het makkelijker voor je werknemers om te werken, want ze kunnen gemakkelijker bij alle producten. Wil je nog meer weten over een tussenvloer? Lees dan snel verder, wij vertellen hier meer over!

Dit zijn de belangrijke punten

Zoals we al hebben verteld kan je meer ruimte creëren aan de hand van een tussenvloer, maar wat is het nou eigenlijk? Een tussenvloer is een gemakkelijke manier om ruimte te creëren.  Wanneer je opslagruimte beschikt van een hoge hal of iets wat hierop lijkt, kan je een tussenvloer plaatsen tussen twee etages. Je zou bijvoorbeeld een trap kunnen plaatsen op de verdieping onder de tussenvloer waardoor je de tussenvloer en je hier opgeslagen goederen makkelijk kunt bereiken. Het hebben van een tussenvloer is ideaal, wanneer de tussenvloer namelijk geplaatst is, lijkt het namelijk net alsof deze daar ook daadwerkelijk gebouwd is. Dit omdat je zelf het materiaal en de kleur van de tussenvloer kan uitkiezen, wanneer je het perfect aansluit bij de rest van het interieur lijkt het net alsof die er altijd al heeft gezeten. Bij het aankopen van een tussenvloer is het wel belangrijk dat deze van hoogwaardige kwaliteit is. Want het zou verschrikkelijk zijn als de tussenvloer snel kapotgaat of dat er ongelukken gebeuren. 

Wil je meer weten over de partij?

Wil je graag meer weten over een tussenvloer? Of heb je nog een vraag? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine, deze partij helpt jou met het vinden van een perfecte vloer! Ze ontwerpen, produceren en bouwen de vloer! Bij deze partij weet je zeker dat je op het juiste adres bent.


Geplaatst

in

door

Tags: