houten-jaloezie

Houten jaloezieën is spelen met licht

Het is eigenlijk niet heel verrassend dat houten jaloezieën je interieur een smaakvol en trendy uiterlijk geven. Dat komt niet alleen door de moderne kleuren van de houten lamellen maar ook door het licht- en schaduweffect in de kamer. Het al dan niet openzetten van de lamellen bepaalt exact de hoeveelheid licht in de kamer. En hier kun je natuurlijk eindeloos mee spelen. De banen met licht geven een heel eigen sfeer aan een kamer.

De pluspunten

De uitstraling en lichtinval zijn de meest in het oog springende kenmerkende van houten jaloezieën maar er zijn nog meer voordelen op te noemen.  Zo houden de houten jaloezieën in de zomer de intense zonnestralen buiten en in de winter de behagelijke warmte binnen. En verder beschermen ze je tegen vervelende inkijk van buiten. Met het invallen van de duisternis bepaal je op ieder tijdstip heel nauwkeurig de mate van binnenkijken. Zo hoef je nooit in een halfdonkere kamer te zitten vanwege nieuwsgierige blikken. En natuurlijk is schoonmaken een peulenschil. Met een vochtig doekje neem je de houten jaloezieën heel eenvoudig af.

Ieder interieur

Houten jaloezieën passen eigenlijk in ieder type interieur. Van een super strak designinterieur tot een landelijk klassieke inrichting. De kleuren bepalen in hoge mate de sfeer en laat je daar nu bij Creon een enorme keuze in hebben. Hun kleurenpalet gaat van vrolijke lichte tinten tot stoere donkere varianten. En allemaal voorzien van de bekende houtnerf. De jaloezieën kun je dan volledig naar je eigen smaak samenstellen. Naast de kleurkeuze van de lamellen kun je namelijk ook nog kiezen uit de kleur van de ladderband of ladderkoord. Je kunt kiezen voor een harmoniserende kleur of juist een contrasterend resultaat. Dit is allemaal aan jou.

Online bestellen bij Creon

Bij Creon kun je je houten jaloezieën heel gemakkelijk online bestellen. Nauwkeurig opmeten is wel een vereiste voordat je de maten invult op de website. Verder kun je bij twijfel eerst een kleurenstaal bestellen. Zo zie je de precieze kleur in je eigen huis. Als je de houten jaloezieën bestelt, wordt het kleurmonster verrekend. Ga nu vast naar de website van Creon en zie het hun grote assortiment van houten jaloezieën.

 


Geplaatst

in

door

Tags: