gashaarden

Haardenexpert.nl: dé plek om jouw nieuwe gashaard te kopen

Gashaarden zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, open, gesloten, klassiek of juist een moderne gashaard? Teveel keus om op te noemen! En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan inzet gashaarden, inbouw gashaarden, vrijstaande gashaarden, gevelkachels of vrijhangende gashaarden. Het kiezen van het juiste model kan dan ook een echte uitdaging zijn. Maar wat zijn de voordelen van een gashaard? En waar bestel je deze? Dat lees je in deze blog!

Waarom zou je voor een gashaard kiezen?

Met de komst van centrale verwarming begon de werking van gashaarden te veranderen. Heb je een verwarmingsfunctie zonder centrale verwarming, dan verandert dit verwarmingssysteem de gaskachel zeker van warmtebron in stand-by kachel. Bij cv-ketels op aardgas is immers geen gashaard meer nodig als hoofdverwarming. Maar ze misten de mooie brandende sfeer en het comfort. Tegenwoordig is dit vaak de belangrijkste reden om een ​​gashaard te kopen. Niet voor de warmte, maar voor meer sfeer en beleving.

Nauwelijks van echt te onderscheiden

De sfeer en het vlammenspel van een gashaard is tegenwoordig nauwelijks meer van een echt houtvuur te onderscheiden. Door en door ontwikkelde brandtechnieken zorgen ervoor dat het vuur van een gashaard zo echt lijkt dat het bijna niet meer voor te stellen is dat een gashaard is. De mogelijkheden en technieken zijn zo geoptimaliseerd dat het vuur van de gashaard er helemaal top uit ziet. Hierdoor krijgt men het vuurbeeld met écht op en neergaande vlammen en krijg je een 3-dimensionaal vuurzicht door verschillende branders. Allemaal nieuwe mogelijkheden en technieken die de gashaard van tegenwoordig echt anders maakt dan de gashaard van vroeger!

Haardenexpert.nl

Haardenexpert is een landelijk werkend haarden- en kachelbedrijf die gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en pelletkachels levert in Nederland en België. Door hun deskundigheid en ervaring zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Bij hun heb je dan ook altijd de scherpste deal. Of het nu gaat om (alleen) een gashaard of een gashaard met installatie of inbouw? Een gashaard kopen doe je altijd bij de Haardenexpert van Nederland.


Geplaatst

in

door

Tags: