studio ditte

Studio Ditte behang maakt elke kinderkamer net iets mooier

Studio Ditte is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in rugzakken, beddengoed en behang, speciaal voor kinderkamers. De designs van het Ditte behang is erg uiteenlopend, van jungle- en beesten thema’s tot voertuigen en raketten. Studio Ditte is opgericht door drie creatievelingen die elkaar ontmoette op de kunstacademie en samen ontwerpen ze de leukste prints die je ooit hebt gezien!

Vrolijk en inspiratievol

Een kinderkamer moet natuurlijk vrolijk en inspiratievol zijn. Een dergelijke kamer moet een kind een goed gevoel geven van het moment dat hij of zij wakker wordt, tot het moment dat het weer naar bed gaat. Met onderstaande kinderkamer behang tips creëer je een fleurige en creatieve omgeving, en daarbij ook nog eens een hippe kinderkamer waar je zelf ook graag in zal vertoeven en die jaren mee kan!

Ontzettend veel keuze

Wat is er nu leuker dan samen met je kind de ideale kinderkamer te creëren, waar hij of zij zonder zorgen groot in kan worden? Behang voor in de kinderslaapkamer is er bij Studio Ditte werkelijk in elke stijl en met elk onderwerp te vinden. Kies jij voor een dierenbehang of juist voor een behang met auto’s erop? Laat je inspireren door onderstaande kinderkamer behang tips!

Space is the place!

We zouden allemaal wel eens een tochtje door de ruimte willen maken, en dat kan met zogenaamd raket behang. Hiermee valt je kind volledig tot rust in slaap  en hij of zij voelt zich al snel een ware astronaut in een kamer waar de fantasie de vrije loop kan nemen. 

Er is ook fotobehang van Studio Ditte voor in de kinderkamer te verkrijgen. Zo is er behang met allerlei leuke lepeltjes of verschillende kleuren en structuren sloophout. In dit behang ontdek je steeds weer nieuwe dingen, ideaal voor een kind om tot rust te komen en in slaap te vallen.

Rustige uitstraling

Ben je op zoek naar een wat rustiger behang voor de kinderkamer? Een dieren patroon geeft altijd een rustiek gevoel. Wanneer jouw huis een moderne look heeft en je dat door het hele huis wilt doorzetten, dan is zo’n eenvoudige maar moderne behang een mooie keuze. Dit type kinderkamer behang past goed bij een kamer met neutrale kleuren en een overwegend witte omgeving. Nog een ander groot voordeel: dit raakt niet snel uit de mode en je raakt er niet snel op uitgekeken. Zo kan het patroon gerust tot in de tienerkamer meegaan!


Geplaatst

in

door

Tags: