Duo rolgordijn, mooi en bijzonder

Bij de keuze van raamdecoratie ben je op zoek naar gebruiksgemak, flexibiliteit en een moderne maar toch sfeervolle uitstraling. Een duo rolgordijn is dan een uitstekende optie. Deze neemt weinig ruimte in, is voordelig, eenvoudig te bedienen en je kunt de hoeveelheid licht in de ruimte constant aanpassen. Een duo rolgordijn bestaat namelijk uit horizontale doorzichtige en ondoorzichtige banen, die je met een trekkoord langs elkaar kunt schuiven totdat je tevreden bent met de lichtinval. Door de horizontale banen lijkt de ruimte breder en door de grote kleurkeuze betrek je het duo rolgordijn volledig bij je interieurstijl.

Duo rolgordijn combineert voordelen

Goede raamdecoratie heeft meerdere functies, zoals privacy, verduistering, inbraakbeveiliging, bescherming tegen felle zon en isolerende werking. Daarnaast wil je op bepaalde momenten toch naar buiten kijken en voldoende licht hebben om te lezen of te werken. De compactheid van rolgordijnen of plisségordijnen, de transparantie van vitrages, maar ook de verduistering van gordijnen en de warme sfeer van houten jaloezieën vind je allemaal terug in duo rolgordijnen. De ondoorzichtige banen zijn iets breder dan de doorzichtige, zodat je het duo rolgordijn volledig kan sluiten. Hoe meer transparante banen zichtbaar zijn, hoe meer licht er binnenkomt. Je kunt ze zo ver omhoogtrekken als je prettig vindt. Wanneer je op reis bent lijkt het alsof het huis toch bewoond is. Een kinderslaapkamer kun je overdag deels verduisteren en ’s nachts volledig. Dit maakt duo rolgordijnen net even anders en helemaal van nu.

Vele tinten voor iedere stijl

Daarbij staat een duo rolgordijn mooi en gezellig en past het in een landelijk, klassiek en modern interieur. Je hebt een grote keuze in prachtige tinten, waaronder vrolijke primaire kleuren voor bijvoorbeeld een kinderkamer, een keuken of werkkamer. Door deze kleuren terug te laten komen in accessoires ontstaat een sprankelend geheel. Neutrale kleuren als wit, grijstinten of zwart sluiten perfect aan bij een modern of industrieel interieur. Roomwit, taupe of natuurlijke en warme tinten als bamboe, eik of mahonie staan prachtig in een landelijk of Scandinavisch interieur. De structuur van de stof zorgt voor een luxe uitstraling. Voor de cassette en onderlat heb je vaak de keuze uit wit, zilver en antraciet. Het duo rolgordijn kun je op maat laten maken waardoor je het monteren eenvoudig zelf kunt doen.


Geplaatst

in

door

Tags: