Het kopen van een mooie designbank, daar wilt u natuurlijk wel goed over nadenken. Een bank koopt u ten slotte niet om en jaar later weer aan de straat te zetten. Nee, u wilt graag voor de komende tijd investeren in de inrichting van uw huis. Welke bank past uitstekend in de inrichting van mijn woning? Welke kwaliteit zoek ik? Het zijn de meest voorkomende vragen die komen kijken bij de aanschaf van een mooie bank. Voor de designbanken hebben we enkele fraaie mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

De Hay design bank

De Hay banken worden ook wel beschouwd als de klassiekers onder de sofa’s. Deze bank kenmerkt zich door de strakke lijnen, vrolijke kleuren en prachtige kussens. Zoekt u plek om lekker tot uzelf te komen? Dan kunt u heerlijk weg zakken in deze banken. De kwaliteit van deze banken is hoog en er zit een bescheiden prijskaartje aan vast. Dat is ook heel prettig. Zoekt u een bank waaro u met meerdere personen kunt zitten, zoals met een grote vriendengroep, dan is de Mags driezitsbank een uitstekende keuze. Zoekt u een kleiner exemplaar, dan is er de zeer comfortabel tweezitsbank.

Muuto banken

Deze heerlijke loungebanken van Deense makelij zijn werkelijk fantastisch om op de ontspannen. We waarschuwen u alvast: wie plaatsneemt op deze bank, die komt er bijna niet meer vanaf! De zachte materialen en subtiele pasteltinten zorgen voor een heerlijke huiselijke sfeer. De banken worden voor u op maat gemaakt. Het unieke exemplaar past dus altijd uitstekend in uw huis. U kunt uw creativiteit kwijt door uw eigen bank samen te stellen. Neem de Muuto Connect bank als voorbeeld. Deze bank kunt u met verschillende modules aan elkaar koppelen.  Kies daarnaast zelf uw favoriete stof en kleuren. Is het niet fantastisch dat u straks op uw bank zit die u zelf heeft ontworpen?

Be Pure!

Bent u op zoek naar een stoere bank? Een bank die goed past in een modern interieur? Be Pure dan! De merkbanken die deze naam dragen laten meteen zien dat ze er zijn, wanneer deze bij u in huis staat. Door de stoere afmetingen en het zachte leer zorgt de bank voor de perfecte balans in uw huis. De Be Pure Rodeo 3-zits bank leent zich goed uit om met alle vrienden of het gehele gezin gezellig bij elkaar te zitten.

 

Hebben we u al voldoende kunnen inspireren voor uw nieuwe aankoop? Voor meer informatie en soorten kunt u even kijken op deze pagina over designbanken.