Een tafel springt onmiddellijk in het oog als je een kamer binnenkomt. Of het nu gaat om een eetkamer, een hobbykamer of een kantoorruimte: de tafel maakt voor een groot gedeelte de look uit. Kies daarom zorgvuldig je tafel uit en vooral: kies voor een unieke en coole tafel!

Dergelijke tafel heeft niemand!

Wie droomt er niet van meubelen, en dan specifiek je tafel, die uniek is. Wens jij niet een tafel die niemand heeft, die bijna persoonlijk voor jou is gemaakt? Dat kan perfect! Als je voor een unieke tafel wilt gaan, belandt je automatisch bij houten tafels. Elke boom is anders, dus elk deel van de boom is anders gevormd. In tegenstelling tot kunststof tafels, krijg je met houten tafels een unieke uitstraling. De houtstructuur met de noestjes en nerven is mooi zichtbaar in een houten tafel. Hou je daarbij nog van sterk, robuust en duurzaam, dan is een boomstamtafel aan te raden. Ze geeft zoveel charme aan een woning, dat ze bijna onmisbaar is in elk huis.

Kies voor de perfecte stijl

Hout past in elk interieur, dat is juist. Maar zo eenvoudig is het niet. Elke stijl van woning heeft andere kenmerken. Als je de perfecte boomstamtafel wilt aankopen, ga dan goed na welk type er bij jou past. Je hebt namelijk keuze in grote of kleine tafels. Maar daarnaast zijn ook de poten zeer belangrijk om je look te creëren. Voor een landelijke stijl kies je bijvoorbeeld voor robuuste houten poten in X- of U-vorm. Bij een minimalistische of Scandinavische stijl passen strakke RVS poten heel goed. Heb je een industriële woning? Dan zijn stoere trapeziumvormige of X- of XX-poten heel klassevol.

Kies voor de perfecte maat

Een boomstamtafel is pas mooi als ze perfect in de kamer past. Een te kleine tafel in een grote kamer of net omgekeerd is niet mooi. Wist je dat je boomstamtafels op maat kunt laten maken? Naast de houtsoort, de afwerking en het onderstel kun je bijvoorbeeld de grootte zelf bepalen.

Zelf je ideeën uitwerken

Als je na een zoektocht nog altijd de gepaste tafel niet hebt gevonden, kun je met je eigen ideeën naar de ontwerper stappen. Men kan jouw ideeën en eigen ontwerp perfect uitwerken. Dit alles bij elkaar maakt dat jij dé perfecte tafel hebt voor jouw woning! En meteen verwezenlijk je je droom om een uniek stuk in huis te hebben!

Waarom kiezen voor een tafel met een boomstam-tafelblad?

Hout is duurzaam en gaat heel lang mee. Zelfs als na verloop van tijd krassen of beschadigingen in het hout voorkomen, kun je dit bijwerken. Houten tafels groeien mee met het gezin. Als je op een bepaald ogenblik de stijl van je woning wijzigt of je verhuist naar een andere woning, dan gaat jouw houten tafel gewoon mee. Ze vindt daar gegarandeerd een nieuwe plaats. Het is een investering die je niet zomaar elke dag doet. Maar het is wél een verantwoorde en mooie investering naar de toekomst toe.