Werk jouw project af met alu profielen!

Voor een mooie afwerking wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van aluminium profielen, waarbij met name de U-profielen en de hoek / L-profielen, veel gebruikt worden voor de afwerking van bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en de keuken. Hier vertellen wij natuurlijk graag wat meer over!

Een korte introductie.

ALUMINIUMvakman.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van een gerichte collectie aluminium profielen in Nederland en België. De meest gebruikte profielsoorten en afmetingen zijn opgenomen in onze online collectie en deze zijn allemaal in een lengte op maat te bestellen, in een lengte op maat van 10 – 600 cm, voor een scherpe prijs en met een snelle levering uit eigen voorraad. 

Hoek- en U-profielen van ALUMINIUMvakman.nl. 

Voor de afwerking van diverse interieur projecten & objecten worden met name hoekprofielen, L-profielen, U-profielen en strips gebruikt. Hoekprofielen worden met name gebruikt in het geval van ‘hoeken’ waarbij een strakke afwerking gewenst is. Een aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl bestel je eenvoudig online in een lengte naar wens, tot op de mm. Ideaal natuurlijk wanneer je een mooi hoekprofiel nodig hebt voor jouw keuken, of toilet.

Tegenwoordig wordt vaak een gecoat profiel gebruikt, met name zwart is natuurlijk erg populair. We zijn op dit moment ook druk bezig om een collectie ‘gecoat aluminium’ toe te voegen, zodat je jouw hoekprofiel ook direct inclusief coating (in een RAL kleur naar wens) bij ons online kunt bestellen. 

Ook U-profielen worden vaak gebruikt voor een strakke afwerking. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld afwerking van de buitenzijden van glazen panelen,  voor die populaire taatsdeur look. Ook een U-profiel aluminium bij ALUMINIUMvakman.nl bestel je – perfect op maat – eenvoudig online. 

Altijd op maat, ook in verstek!

Al onze profielen van aluminium die online aangeboden worden zijn direct online te bestellen in een lengte van 10 cm tot en met 600 cm. Voer de gewenste lengte in (in cm!) en de exacte prijs wordt direct getoond! Met een eigen zagerij, een eigen voorraad en een gebruiksvriendelijke doen wij er alles aan om het online bestellen van alu profielen op maat zo eenvoudig & voordelig mogelijk te maken!


Geplaatst

in

door

Tags: