Zonwering screens: Mooi, modern & veel voordelen

De zonwering screens worden aan de buitenkant van de woning geplaatst. De screens hebben een moderne en strakke look. Echter is dit niet alleen wat de screens aanbieden. Naast dat screens zorgt voor zonwering en een moderne uitstraling, is het ook zo dat screens verduisterend zijn (mits je een verduisterend doek kiest), je kunt ongehinderd naar buiten kijken, maar men kan niet naar binnen kijken en screens zijn vuilafstotend. Zoals je ziet zijn er enorm veel voordelen wanneer je besluit om screens toe te passen voor jouw woning. Screens zijn leverbaar in allerlei kleuren, stijlen en soorten. Ga jij jouw nieuwe zonwering screens online samenstellen?

Meer informatie over screens? Uitgebreid uitleg online!

Bij screens komt veel kijken. Wanneer je meer wilt weten over screens, raden we je aan om eens screens bij Rolluiken33.nl te bekijken. Op Rolluiken33.nl vind je enorm veel informatie over de screens, kun je de montagehandleiding doornemen en kun ook jouw screen(s) naar wens samenstellen. De screens zijn op Rolluiken33.nl binnen 8 stappen samen te stellen. Bij een iedere stap wordt zorgvuldig uitgelegd wat je bij de desbetreffende stap kunt kiezen en krijg je meer informatie. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, krijg je een prijs te zien van jouw screens op maat. Vergelijk de prijs (en kwaliteit) met overige aanbieders en bestel online eenvoudig en snel op Rolluiken33. Waar wacht je nog op? Bekijk hier de screens prijzen en ga meteen jouw woning voorzien van nieuwe buitenzonwering! 

Screens of windvaste screens?

Er zijn twee typen screens te verkrijgen: Het ‘normale’ screen en het windvaste screen. Bij het windvaste screen (ook wel zip- of ritsscreen genoemd) loopt het doek als in rits in de geleiders en zit het compleet vast. Hierdoor creëer je extra stevigheid. Bij hoge windsnelheden zal het doek gewoon intact blijven en loop je geen risico dat het gaat klapperen en uiteindelijk scheuren. Het windvaste screen wordt aanbevolen bij plekken waar veel wind is en bij screens breder dan 2,5 meter. Bij het normale screen zit het doek los van de geleiders en is in veel instanties ook een prima keuze.  Weet jij al welke screens het best passen bij jouw situatie? Wanneer je twijfelt over welke screen de juiste keuze voor jou is, raden we je aan om contact op te nemen met een leverancier. Zij kunnen je verder helpen met het kiezen van de juiste screen voor jouw situatie.


Geplaatst

in

door

Tags: