tuinmeubelen

Welke tuinmeubelen passen bij je tuin?

Je tuin aankleden met prachtige nieuwe meubelen kan erg leuk zijn, maar voor een mooie uitstraling is het wel belangrijk om in de stijl te blijven van je tuin. Hoe weet je welke tuinmeubelen bij jou passen?

Pak de tuin aan

Als je jouw tuin nog niet hebt aangepakt en een eigen stijl hebt gegeven, is dit het moment om dat te doen. Bedenk wat jij echt mooi vindt en bekijk diverse uitingen in tuincentra. Daar vind je de laatste trends en kan je meteen zien of er iets bij zit wat bij jouw smaak past. Het helpt bij een keuze maken bij een eventuele make-over met een leuke nieuwe set van tuinmeubelen.

Stijl door laten lopen

Wanneer je een bepaalde stijl al in het huis hebt, kan je deze door laten lopen in de tuin. Dit is ook een trend die bij deze tijd past, het verkleinen van de grens van je huis en tuin. Heb je een moderne inrichting, dan klinkt het logisch als je moderne tuinmeubelen in de tuin plaatst. Daarbij zet je ook diverse moderne attributen zoals lampen en andere zaken neer om het plaatje compleet te maken. Bij moderne tuinmeubelen kan je dan denken aan een set met stoelen, een tafel met glas en een strak vormgegeven parasol die boven het geheel geplaatst wordt. Bij een landelijke of vintage stijl pak je het weer anders aan, dan kies je voor tuinmeubelen die vooral verweerd eruit zien. Zo kan je bijvoorbeeld voor een stijl gaan die je terugvindt bij cafe’s.

Uitverkoop

Het kan flink wat opleveren als je de tuinmeubelen pas koopt bij de uitverkoop. Zo heb je de set die je eerst te duur vond voor een betere prijs. Dan heb je alvast jouw mooie, stoere set voor het volgende jaar om indruk te maken op anderen. Let er wel op dat je meubels tegen de extremen van de winter kunnen als deze buiten blijven staan. Ook kan het soms lonen door naar showmodellen te kijken, deze krijgen ook vaak kortingen en kunnen ook in goede staat verkeren, afhankelijk van de kwaliteit.


Geplaatst

in

door

Tags: