Wij bieden een gericht assortiment vuren, tegen scherpe prijzen, snel geleverd en vooral ook eenvoudig online te bestellen. De meest gebruikte maatvoeringen balken, planken, latten en rabatdelen van vuren, zowel onbewerkt (ruw) en geschaafd, en zowel onbehandeld als (zwart geïmpregneerd). Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u bij ons slaagt, vuren planken voordelig online bij HOUTvakman.nl! Met vuren bent u verzekerd van een goede kwaliteit met een optimale prijs – kwaliteitverhouding. Voor binnen gebruik kunt u kiezen uit diverse onbehandeld en geschaafde vuren balken, planken en latten en speciaal voor buiten hebben wij een divers assortiment geïmpregneerd vuren, zowel planken, balken, latten en rabatdelen, dus altijd een product naar wens. Naast de populaire halfhouts rabatdelen ook de prachtige en rustieke Zweedse zwarte rabatdelen.

Van alle producten zijn de meest gevraagde maten direct online te bestellen, voor de beste prijs uiteraard. Klik door naar de gewenste categorie, selecteer de gewenste afmeting (kopmaat) en klik door naar de product detailpagina. Op de product detailpagina vindt u een uitgebreide productomschrijving evenals alle specificaties. Diverse producten zijn verkrijgbaar in vaste maten, zoals bijvoorbeeld onze rabatdelen. Maar de meeste producten zijn in diverse lengte categorieën direct online te bestellen, zoals bijvoorbeeld onze vuren balken die bijna altijd in de lengtematen 300, 330, 360, 390, 420, 450, 480, 510 en 540 cm direct online te bestellen zijn. Vuren balken direct online: HOUTvakman.nl!

Altijd vuren met FSC of PEFC keurmerk.

Er zijn diverse kwaliteitslabels die de milieuvriendelijkheid van hout en hout-gerelateerde producten aangeven. Hiervan zijn FSC en PEFC de meeste bekende keurmerken. Al onze vuren producten bevatten een keurmerk dat de milieuvriendelijkheid aangeeft. Ons vurenhout is ‘FSC’ gekeurd, zo weet u zeker dat er sprake is van duurzaam bosbeheer, wel zo fijn! Topproducten van vurenhout (alleen C24 kwaliteit vuren) voor de beste online prijs bij HOUTvakman.nl!