triple hr++

Triple HR++ glazen ruiten voor een hogere energie-efficiëntie

Als u beglazing heeft die aan vervanging toe zijn, zult u merken dat de kosten aanzienlijk hoger zijn bij dubbele of triple ramen dan bij enkele ramen. U kunt echter geld besparen door uw triple beglazing door nieuwe te laten vervangen en zo op energiekosten te besparen. Een optie om vervangende ramen te krijgen, is om ze op maat te laten maken. Hierdoor kun je precies de vorm en maat krijgen die je wilt. Wanneer u online op zoek gaat naar uw nieuwe driedubbele beglazing, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bedrijf verstand van zijn product heeft. GlasGigant heeft jaren ervaring en weet iedere klant tevreden te stellen met haar aanbod.

De kwaliteit van GlasGigant

Hoewel triple ruitvensters beschikbaar zijn, bieden de meeste bedrijven nu enkele ruitvensters aan. GlasGigant is hierdoor anders dan andere glasleveranciers. Zij zorgen ervoor dat de klant kan genieten van kwalitatief hoogstaande ruiten. Daarnaast is er veel keus in stijlen van deze ramen, dus het is erg belangrijk om er een te kopen die past bij de stijl van uw huis. Mensen hebben triple glas geïnstalleerd vanwege de verhoogde beveiliging. Met deze ramen breken mensen veel minder snel in hun huis.

Energie efficiëntie

Hoewel veel mensen zich bewust worden van de voordelen van dit type raam, zijn er nog steeds sommigen die zich niet bewust zijn van de energie-efficiëntie die het biedt. Sommige bouwers gebruiken nog steeds goedkopere glasplaten, vergelijkbaar met het materiaal in oudere huizen. Het is niet ongebruikelijk om huizen met deze ramen in de buitenwijken te zien, waar de huizen erg traditioneel zijn. 

Er zijn een aantal redenen waarom meer bouwers dit type raam gebruiken. Een daarvan is het feit dat het energiezuiniger is. De isolatie wordt namelijk significant verbeterd door tripple glas. Een andere reden is dat het gemakkelijker te onderhouden is. Wil je er zeker van zijn dat je ramen altijd goed werken, dan kun je de ruiten eenvoudig verwijderen en met een oude schrobborstel schoonmaken. Veel mensen geven de voorkeur aan het zuivere raameffect dat driedubbele glasvezelramen met argongas bieden en met hun argongasoplossing is het gemakkelijk om de ramen te onderhouden.

Geïnteresseerd in triple glas voor uw huis? Neem een kijkje op de website van GlasGigant!


Geplaatst

in

door

Tags: