robuuste tafel

Een robuuste tafel is onmisbaar in uw woning

Tafels zijn een erg belangrijk element in iedere woning. Zo zijn tafels bijvoorbeeld erg praktisch om aan te dineren. Heerlijk op een vrijdag avond met je familie en/of vrienden genieten van een wijntje met een borrel plankje. Maar dan moet u wel al die mensen kwijt kunnen. Kies daarom voor een tafel die lang genoeg is, zodat er meerdere mensen aan kunnen zitten. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de tafel past bij de rest van uw interieur. Is dit waarom u op zoek bent naar een robuuste tafel? Bij deze tafels ziet u vaak de nerven en de verschillende kleuren hout nog terug in de tafel. Hoe mooi is dat?!

Robuuste woonstijl

Is uw woonstijl robuust? Dan mag een robuuste tafel natuurlijk niet ontbreken. U kunt deze woonstijl doorvoeren in de rest van uw woning. Qua kleurgebruik worden er veel grijs- en bruintinten gebruikt. Fellere kleuren komen vaak terug in accessoires zoals kleden en sierkussens. In ruwe materialen komt juiste dat robuuste gevoel terug. Voorbeelden zijn de tafelbladen van onze tafels. Onbewerkt hout, staal en canvas komen veel terug in deze woonstijl. De robuuste tafels passen hier dus perfect tussen.

De tafelpoten

Heeft u het probleem dat u een tafelblad supermooi kunt vinden, maar dat de onderkant afbreuk doet aan de tafel? Met een stalen onderkant zit u altijd goed. Stalen poten zijn vaak (mat)zwart van kleur, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben. Daarnaast worden de poten onder de tafel gemonteerd. Dus als u na een tijdje de poten zat bent is het mogelijk om nieuwe stalen poten onder de tafel te plaatsen, ideaal toch?

Robuuste tafels online kopen

Bent u overtuigd? Tegenwoordig kunt u robuuste tafels ook heel gemakkelijk online aanschaffen. Bijvoorbeeld bij de gerenommeerde partij Mokana. Op de webshop vindt u een uitgebreid meubelaanbod. Mokana verkoopt ook veel industriële meubels. Hierdoor is dit de perfecte partij wanneer u op zoek bent naar betaalbare meubels in de robuuste stijl. Wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op de webshop of neem contact op met de experts van Mokana. Zij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte meubels.


Geplaatst

in

door

Tags: