tuintegels met motief

Terrastegels met motief zijn weer helemaal hip!

Ken je het gevoel van een warme zomeravond in Spanje, Portugal of op Ibiza? Dat gevoel kun je ook naar jouw tuin brengen! Het klinkt misschien raar, maar door het kiezen van de juiste terrastegels creëer jij een mediterrane sfeer. En dat in jouw achtertuin! Wil je weten welke tegels je hiervoor moet kiezen? Daarover lees je alles in deze blog.

Vakantie in eigen tuin

Als je ooit een stedentrip hebt gemaakt door een Zuid-Europees land, herken je ze uit duizenden. Waarschijnlijk heb je er zelfs wel eens een foto van gemaakt; tegels met de meest prachtige motieven. Deze siertegels worden vaak gebruikt om een ruimte een mediterrane sfeer te geven, maar ook om deze sfeer na te bootsen. En dat kan ook in je eigen achtertuin. Door siertegels met motief te gebruiken, breng je een klein beetje vakantie naar eigen tuin. 

De keuze is reuze

Welke tegel met motief moet je dan kiezen om de door jou gewenste sfeer te creëren? Dat ligt volledig aan de wensen die je hebt. De keuze is namelijk erg groot. Naast de tientallen verschillende patronen heb je ook de keuze uit diverse kleurtinten. Je kunt zelf bepalen voor welk motief en welke kleur je kiest, zodat je het terras of de achtertuin nóg persoonlijker maakt. Bang dat je al na een jaar uitgekeken ben op je nieuwe terrastegels? Tip: kies niet te snel en maak geen overhaaste beslissingen. Er is een heel breed aanbod en er zit altijd iets tussen dat perfect is voor jou. 

Siertegels combineren!

Terrastegels met een motief zijn erg geschikt om te combineren. Sterker nog, voor de perfecte uitkomst moét je ze wel combineren met effen terrastegels of andere bestratingselementen. Gebruik je enkel terrastegels met een motief? Dan bestaat de kans dat het één druk geheel wordt. Wissel je deze patronen af met rustige, effen tegels in dezelfde kleurtinten? Dan ontstaat er een prachtig, rustig geheel waarbij de focus ligt op jouw zelfgecreëerde stukje Zuid-Europa. 

Extra tips

Wil je nóg meer vakantie naar je tuin brengen? Dan heb je misschien niet genoeg aan alleen terrastegels met motief. De vakantiesfeer kun je nog meer aanwezig maken door bijvoorbeeld olijfbomen neer te zetten of te werken in de bekende Bohemian-style. Grote stoelen, gekleurde kussens, veel hout en versieringen; wanneer je alles in de kleurtinten van de tegels houdt, maak je een echt paradijs in jouw achtertuin.


Geplaatst

in

door

Tags: