Je raamdecoratie online en precies op maat bestellen is niet alleen handig maar vooral ook heel voordelig. Zo voorkom je dat je zelf moet zagen en knippen en je uiteindelijk toch moet concluderen dat het niet gelijk hangt. Dat is zonde van je tijd en het geld dat je hebt uitgegeven. Bij raamdecoratie op maat moet je denken aan onder andere houten jaloezieën, rolgordijnen en duo rolgordijnen en plissé gordijnen.

Stoere houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven je huis veel sfeer en zien er stoer uit. Ideaal tegen inkijk en binnenvallend zonlicht. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren waaronder wit, grijs, antraciet, taupe, zwart of rustiek hout. Houten jaloezieën op maat kun je zelf thuis heel eenvoudig ophangen.

Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Rolgordijnen zijn nog steeds enorm populair en dat komt vooral doordat ze overal passen. In heel veel kleuren geschikt voor iedere smaak.

Een duo rolgordijnen is een eigenlijk een verbeterde versie van het rolgordijn. De banen stof worden afgewisseld met doorzichtige stukken. Hierdoor creëer je een mooie lichtinval in huis. Je kunt kiezen uit duo rolgordijnen met donkere banen in veel verschillende kleuren. Van heldere lichte kleuren tot stijlvolle donkere tinten.

Elegante plissé gordijnen

Deze gordijnen lijken ook op rolgordijnen maar de stof is hier niet opgerold maar opgevouwen. Een prachtige blikvanger in je interieur. Plissé gordijnen zijn te krijgen in een verschillende mate van doorzichtigheid. Van verduisterend tot transparant. Hierdoor zijn ze voor iedere ruimte geschikt en zelfs voor de slaapkamer.

Alle raamdecoratie op maat

Creon Raamdecoratie is de leverancier voor alle raamdecoratie op maat tegen een zeer concurrerende prijs. Prachtige kleuren en trendy designs maakt het dat je bij Creon altijd slaagt voor je raamdecoratie op maat. Met het eenvoudige online bestelproces weet je van tevoren exact wat het je gaat kosten. Nooit meer vervelende verrassingen achteraf.

Bezoek de webshop en zie de aantrekkelijk prijzen en lage bezorgkosten van alle raamdecoratie. Je hoeft slechts 5% aan te betalen en de rest bij levering.  Creon is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg.