Kleurrijke Metro tegels bij Tegelmegashop.nl

Een van de trendsetters van dit moment; Metro wandtegels, ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken. De verouderde look van de metro tegels is afkomstig uit de metrostations van onder andere Parijs en London waar deze tegels in grote getale aanwezig zijn. afgeleid uit de metrostations van bijvoorbeeld Parijs of London waar deze tegels in grote getale aanwezig zijn. De metrotegel met zijn glanzende oppervlak en afgeschuinde randen (biseauté), weerkaatste het licht en zorgde ervoor dat de metrostations er een stuk lichter een aangenamer uitzien. Voordelen, naast de prachtige look, zijn dat de tegels zowel hitte- als waterbestendig zijn en daarbij ook erg onderhoudsvriendelijk. Met metrotegels kunt u eindeloos combineren. Ons aanbod metro wandtegels bestaat uit vele kleuren en diverse stijlen. Populaire kleuren zijn klassiek zwart, wit en crème. Maar ook heeft u de keuze uit prachtige vintage tinten. Heeft u uw favoriete kleur uitgezocht? Bestel voordelig uw Metro tegels bij Tegelmegashop.nl!

Metro tegels; Retro uitstraling!

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een retro uitstraling, maar ook een vintage uitstaling behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zijn kleurtinten als zacht groen, blauw, bruin en grijs aan te raden. Wij bieden ook speciale metro tegel opzetranden aan. Hiermee kunt u een unieke afwerking en een prachtige overgang van tegels binnen zowel de badkamer als de keuken creëren. Combineer uw metro wandtegel met de perfecte vloertegel om uw gewenste keuken te creëren.

Stoere industriële betonlook vloertegel!

Betonlook tegels, voor een stoere, trendy en sfeervolle keuken! Bij tegelmegashop vindt u een prachtige collectie betonlook tegels; Allemaal 1e keus topkwaliteit tegels speciaal geschikt voor de keuken, woonkamer of badkamer. Betonlook tegels worden gekenmerkt door die kenmerkende stoere, robuuste en industriële uitstraling. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, kleuren, kleur- en structuur nuances, patronen en uiteraard ook prijsniveaus. Dus voor al uw betonlook tegels kunt u terecht bij Tegelmegashop!


Geplaatst

in

door

Tags: