led dimmer

Je woning verlichten? Overweeg deze unieke soorten ledverlichting

Ledverlichting is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Dat is natuurlijk niet voor niets. Ledverlichting heeft namelijk vele voordelen. Zo zijn ledlampen zuinige energieverbruikers, gaan ze langer mee dan andere soorten verlichting en bevatten ze bovendien weinig schadelijke stoffen. Ga jij binnenkort verhuizen of is je woning aan nieuwe verlichting toe? Je kunt natuurlijk voor standaard hanglampen en staande lampen gaan, maar er zijn ook een aantal originelere opties. We zetten ze voor je op een rij. 

De LED highbay

Moet je een grote ruimte goed verlichten? Ga dan voor een LED highbay. De LED highbay staat ook wel bekend als de UFO-lamp. De lamp heeft namelijk een opvallende ronde vorm en produceert ontzettend veel licht. Met enkele lampen kan je een grote ruimte van veel licht voorzien. LED highbays worden daarom ook veel gebruikt in sporthalen, bedrijfshallen, garages en magazijnen. Overigens hoef je niet bang te zijn voor een hoge energierekening. LED highbays verbruiken namelijk nauwelijks energie.

LED downlights

LED downlights zijn geschikt voor ruimtes die profiteren van een mooie egale verlichting. Deze lampen worden in een plafond ingebouwd of opgebouwd. De lichtbundel schijnt naar beneden, waardoor er bijna geen schaduwen ontstaan. Het grote verschil met LED spots is dat LED downlights zachter licht produceren. Deze lampen zijn perfect voor in de hal, woonkamer of slaapkamer.

De LED floodlight

Wil je jouw woning mooi uitlichten? Ga dan voor de LED floodlight. Met LED floodlight wordt eigenlijk gewoon een schijnwerper bedoeld. Met deze lamp kan je objecten en gebouwen goed uitlichten, maar je kunt er ook een fijne sfeer mee creëren in de tuin. Ga dan wel voor een LED floodlight met een warmere lichtkleur. 

Ledverlichting aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op Ledlichtstunter.nl. In deze webshop vind je naast bovengenoemde lampen ook andere soorten ledverlichting. Voor vragen over de producten in de online winkel kan je terecht bij de uitstekende klantenservice. 


Geplaatst

in

door

Tags: