landschap

Inspirerende en betaalbare wanddecoratie

Wanddecoratie kun je in alle soorten en maten krijgen. Maar soms ben je op zoek naar iets verrassends, iets dat inspireert en vooral origineel is. Wanddecoraties van landschappen fotoprints op plexiglas heeft alles waar je op hoopt. Sterker nog, het is zelfs meer dan een mooie landschapsfoto aan de muur.

Wat zijn landschappen fotoprints op plexiglas?

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we eigenlijk even terug naar de basis, namelijk een fotoprint op plexiglas. Want de foto van het landschap is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het geheel. De foto bepaalt of je het mooi vindt, of het aanspreekt en of het in je interieur past. De techniek achter de landschappen fotoprints op plexiglas maakt deze wanddecoratie daarbij nog extra uniek.

Bij fotokunst op plexiglas wordt de foto achter plexiglas van vijf millimeter geplaats. Hierbij wordt de print verlijmd, wat zorgt voor een extra verdieping van de afbeelding. De kleuren worden intenser, de diepte in het landschap komt nog beter naar voren. Op deze manier maak je van een foto die je toch al mooi vond, een waar kunstwerk. Daarnaast krijgen de landschappen fotoprints op plexiglas nog een tweede laag voor extra bescherming. Hierdoor kun je het schilderij gemakkelijk schoonhouden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er per ongeluk een krasje op het plexiglas komt.

Landschappen fotoprints op plexiglas op maat

Heb je vakantiefoto’s van je backpack reis door Azië, maar heb je zelf geen mooi landschap kunnen fotograferen? Of ben je op zoek naar landschappen fotoprints op plexiglas die perfect in je interieur passen, maar je hebt geen idee wat er goed bij past? In de collectie van landschappen fotoprints op plexiglas vind je altijd een kunstwerk dat bij jou past. De thema’s binnen de landschappen collectie zijn gevarieerd. Kies voor een landelijke foto met weiden of bossen. Of ga voor een foto waar wilde dieren op staan, met een prachtige achtergrond. Je bepaalt zelf de maat van de fotoprint, zodat het zeker goed tot zijn recht komt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een zwart wit foto in plaats van kleur.

Voor iedere ruimte in huis de mooiste foto

De foto’s van de landschappen fotoprints op plexiglas zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor komen de verfijnde lijnen en intense kleuren nog beter tot hun recht met de toegepaste techniek. Dit maakt de kunstwerken ook geschikt om in verschillende ruimtes op te hangen. De luxueuze uitstraling geeft niet alleen je woonkamer een mooie blikvanger. Voor een bijzonder en stijlvol schilderij op de slaapkamer kies je een rustgevende zonsondergang, of een afbeelding van een rustgevend berglandschap. Je kunt de foto’s ook heel goed kiezen als wanddecoratie in een kantoor, waar je ook zakelijke relaties ontvangt. Een zwart wit fotoprint op plexiglas van landschappen met een stedelijk accent, geeft de ruimte bijvoorbeeld een professionele uitstaling.

Combineer meerdere fotoprints voor een verbluffend resultaat

Wil je de stijlvolle fotoprints op plexiglas van landschappen volledig tot hun recht laten komen? Kies dan voor een combinatie van verschillende afbeeldingen naast elkaar. Zo vertelt het kunstwerk zijn eigen verhaal en blijf je altijd genieten van deze bijzondere kunst in je woonkamer.


Geplaatst

in

door

Tags: