hangstoel

3 soorten stoelen om je woonkamer meer sfeer te geven!

Zit je al jaren tegen dezelfde woonkamerstoelen aan te kijken? Dan is het tijd voor een opfrisser! Gooi die oude, saaie stoelen eruit en fleur je woonkamer op met mooie stoelen die helemaal bij je passen. Kom uit je comfortzone en ga voor een hele nieuwe stijl! Wil je inspiratie voor nieuwe stoelen die je woonkamer meer sfeer geven? Wij vertellen je meer over 3 stoelen die perfect zullen staan in jouw woonkamer! 

  1. De fauteuil 

Een stoel die al in veel woonkamers staat, is de fauteuil. Het is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Maar dat deze stoel veel voorkomt, betekent niet dat hij saai is. Er zijn namelijk heel veel soorten fauteuils in allerlei stijlen. Kies je bijvoorbeeld voor een klassieke crèmekleurige fauteuil voor in een landelijk interieur? Of doe je een keer gek en kies je voor een okergele moderne stoel? Alles is mogelijk! 

  1. Schommelstoel

Je zag ze vroeger vast vaak bij je opa en oma thuis: de schommelstoel. Het is dan ook een leuke stoel waar je lekker in kan ontspannen en een boekje in kan lezen. Maar deze stoel is niet alleen leuk in het huis van je opa en oma! Ook in je eigen woonkamer, slaapkamer of op je veranda is de stoel erg mooi. Ze passen ook bij veel soorten interieurstijlen, omdat ze van allerlei materialen gemaakt kunnen zijn. Dus niet alleen van hout, maar ook van riet of rotan. Rotan is een soort liaan dat goed tegen weer en wind kan. Zet hem in de zomer dus vooral buiten!

  1. Hangstoel

Wil je echt origineel zijn? Kies dan voor een hangstoel. Een hangstoel is een speels element in de kamer omdat hij aan het plafond hangt. Wanneer je met vrienden of familie bent zal ook iedereen in de hangstoel willen zitten. Je kan lekker rondschommelen, maar je kan je ook even helemaal terugtrekken. Dit kan perfect in een hangstoel in de vorm van een bol; dan heb je net je eigen coconnetje! Leg er veel zachte kussentjes in en klaar! Ook zijn hangstoelen erg leuk in de tuin. Hang hem bijvoorbeeld aan je veranda!

Klaar om je huis wat op te vrolijken? Kies dan voor een mooie stoel die je kamer helemaal doet opleven. Voor stijlvolle stoelen voor in ieder interieur kan je een kijkje nemen bij sweetlivingshop.nl. Jouw perfecte stoel is vast te vinden!


Geplaatst

in

door

Tags: