Een sportief relatiegeschenk is misschien wel het leukste wat je als bedrijf kan geven. Het is gezond om te sporten en als jij mensen daarmee een handvat kan geven is dat altijd positief. Het is een origineel geschenk dat je geeft, wat altijd meer gewaardeerd wordt. Daarnaast zorg je ervoor dat een klant of partner ook buiten het werk om in contact komt met je product. Sporten doe je immers in je vrije tijd. 

Sportieve geschenken

Als het aankomt op een sportief relatiegeschenk kun je aan veel verschillende producten denken. Bidons, T-shirts, petten of verrassende gadgets. Het zijn items die voor allerlei sporten handig zijn. Deze kunnen dus goed gebruikt worden. Dat is extra prettig, want zo komt een relatie nog meer in aanraking met jouw merk. Dat is goed voor de marketing en het verhoogt de kans om de relatie tot een hoger niveau tot tillen.

Accessoires

Naast standaard sportmateriaal kun je ook denken aan handige accessoires voor bij het sporten. Wat dacht je van handschoenen waarmee je ook een touchscreen kan besturen. Net als oortjes om muziek mee te luisteren voor tijdens het hardlopen. Op deze manier luistert je relatie letterlijk naar jou. Maar er zijn nog meer voorbeelden voor sportproducten. Een fitness handdoek met jouw logo erop, een activity tracker, een saladeshaker of zelfs zonnebrand. Bij Maxilia vind je een uitgebreid aanbod. 

Gepersonaliseerd materiaal

Al deze genoemde producten kun je laten personaliseren. Dit door het simpelweg te bedrukken met jouw logo. Dit geeft het idee aan je relatie dat jij nadenkt over je geschenken. Daarnaast is het voor jouw marketing erg goed wanneer iemand sportief bezig is met jouw materiaal. Zoals iedereen weet, sporten is goed. Door je als bedrijf met deze producten te associëren straal jij als bedrijf uit dat je gezondheid en sportiviteit hoog in het vaandel hebt staan. Op deze manier kun je dus naast iemand bedanken ook nog eens meer omzet gaan draaien. Wat wil je nog meer?

Hoe kun je dit bedrukken?

Het bedrukken van jouw relatiegeschenk hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer jij je keuze hebt gemaakt kun je via de website van Maxilia eenvoudig het product bestellen. Stuur bij je bestelling een logo mee van je bedrijf als vector bestand. Hierna wordt gezorgd dat jij op kantoor een pakket krijgt dat je aan je relaties mag gaan uitdelen. Tijd om die sportieve relatie verder uit te bouwen.