Een boomhut laten bouwen

Boomhut in de tuin

Een boomhut laten bouwen is weer helemaal in. Waar het altijd al leuk is geweest, komt het nu ook steeds vaker voor. Als je er de plek voor hebt dan zijn er redenen zat om te kiezen voor een boomhut in de tuin. Bedenk goed dat boomhutten niet alleen voor kinderen erg leuk zijn. Iedereen heeft nog wel een stukje kind in zich, dus ook als volwassenen alleen kan je gerust een boomhut laten bouwen. Creëer een plekje voor jezelf of een speelplek voor de kinderen. Een plek om je terug te trekken en even weg van alles te zijn, om je hobby uit te oefenen of om helemaal niets te doen.

boomhut in de tuin

 

Wonen, werken en genieten

Dat een boomhut veel doeleinden kan hebben mag duidelijk zijn. Een boomhut in de tuin hoeft niet alleen een plek te zijn om weg te dromen of in te spelen. Je kunt gerust groter denken: het kan een plek zijn om te wonen, voor gasten om in te logeren of zelfs om in te werken. Wil je een boomhut laten bouwen bedenk dan goed dat alles kan. Dat het bijzonder is om in een boomhut te slapen daar zal iedereen het mee eens zijn. Maar stel het je eens voor als een kantoor, dit is ideaal als je voor jezelf werkt. Je loopt het huis uit en neemt de trap of ladder naar de boomhut die helemaal is ingericht als jouw ideale werkplek, maar dan midden in de natuur of hoog in de bomen.

Boomhut laten bouwen = maatwerk

Elke omgeving is anders, een boomhut in de tuin is dan ook altijd maatwerk en uniek. Het is een bouwsel waar je al je creativiteit op los kunt laten of je kinderlijke fantasie mee kunt uiten. Voeg er bijvoorbeeld een terras aan toe en geniet vanaf een heel andere plek van jouw tuin en omgeving. Ook kan je er een groot speeltoestel van maken met touwladders, klimwand en glijbanen. Als mensen een boomhut laten bouwen is het erg belangrijk dat ze de natuurlijke omgeving waarin deze terecht komt respecteren. Kies dus een plek uit waar zowel de hut als de natuur tot zijn recht komt. Dit kan hoog in een boom zijn maar ook dicht bij de grond of in de struiken.

boomhut laten bouwen

Luxe versus eenvoud

Een boomhut in de tuin kan tegenwoordig heel anders zijn dan de zelf gefabriceerde hutjes die je als kind maakte. Je kunt het heel simpel laten als een heuse kampeerplek en je waant je terug in tijden van eenvoud. Dit hoeft echter niet want ook in een boomhut kan je elektriciteit en waterleidingen aanleggen en isolering en verwarming behoort ook tot de mogelijkheden. Net als een huis of hotel kan je een boomhut van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wenst.

Wil je een boomhut laten bouwen die in harmonie is met de natuur? Kijk dan eens op hamerenhark.nl wat zij voor jou kunnen betekenen. Naar aanleiding van jouw wensen creëren zij jouw eigen parel in de natuur, uniek en heel bijzonder. Bij het bouwen wordt er altijd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame bouwmaterialen. Een boomhut in de tuin is een plek waar sprookjes tot leven komen en dromen werkelijkheid worden en waarom ook niet? Ik zou zeggen, maak er iets bijzonders van.

boomhut in tuin


Geplaatst

in

door

Tags: