traplift

De voordelen van het nemen van een traplift

Welke mensen gebruiken trapliften?

Om allerlei redenen zijn trapliften de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Steeds meer Nederlanders komen op leeftijd door de brede vergrijzingsgolf, zijn moeilijker ter been en hebben om die reden een traplift nodig. Trapliften, zoals Triwa trapliften, worden verder gebruikt door mensen die overgewicht hebben, met beenklachten kampen of aan ouderdomsziekten leiden. Een traplift heeft veel voordelen te bieden voor mensen die onder normale omstandigheden niet meer kunnen traplopen.

Langer thuis blijven wonen

Mensen die een traplift laten plaatsen, kunnen – ondanks dat ze moeilijk ter been zijn – gewoon thuis blijven lopen. Via de traplift kunnen ze snel en veilig naar de tweede verdieping toegaan. Dit heeft natuurlijk allerlei voordelen. Zo kun je als senior of zieke in je eigen vertrouwde buurt blijven wonen en hoef je niet naar een appartement te verhuizen. Dit geeft veel mensen rust en bespaart een hoop (verhuis)stress. Zeker als je al jaren in dezelfde wijk woont, is verhuizen toch wel iets dat er in hakt. Koop een goede traplift en van huis veranderen is niet meer nodig!

Optimaal de bovenverdieping benutten

Met een traplift kun je weer volop gebruikmaken van de faciliteiten van de tweede verdieping. Je kunt veilig naar de badkamer toe, terwijl een groot pluspunt is dat je het bed niet naar beneden toe hoeft verplaatsen. Een traplift is precies instelbaar op jouw fysieke vormen en volledig veilig in het gebruik. Hierdoor kun je veilig de trap op en neer, zonder dat het je onnodig veel inspanning en moeite kost.

Bedieningsgemak van trapliften

Als je op leeftijd komt of ziek bent, is het niet altijd eenvoudig om apparatuur te bedienen. Maar het correct bedienen van een traplift is gelukkig erg eenvoudig. Aan de bovenkant en onderkant van de installatie bevinden zich sleutelschakelaars, waarmee de trap efficiënt en veilig in beweging gezet kan worden.

Voor elke woning is er een oplossing op maat!

Het mooie van trapliften is dat ze in elk type trappengang te installeren zijn. Trapliften passen namelijk in alle soorten ruimtes. Ze kunnen ook op kleinere trappen worden bevestigd, op trappen met hoeken van 45 of 90 graden of op lange rechte trappen. Daarbij kunnen de trapliften exact op maat gemaakt worden en worden afgestemd op jouw specifieke wensen en persoonlijke behoeften. De snelheid van de traplift wordt voor de veiligheid afgestemd op bepaalde normen.


Geplaatst

in

door

Tags: