De nieuwste blokhutten staan klaar, voor jou!

Mooie tuin verdient een fraaie blokhut

Als je een comfortabele tuin hebt, is er niets fijner dan een fraaie blokhut in de tuin te plaatsen. Vooral als de achtertuin lekker groot is. Je hebt er immers de ruimte voor? En welke tuin heeft er nu niet een houten schuur, mooie blokhut of een tuinhuisje? Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder.

Voordelen van een blokhut

En een blokhut heeft tal van voordelen, die echt meerwaarde bieden. Zo creëer je met een blokhut veel extra opslagruimte. Een blokhut is een ideale plek om bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en tuinstoelen op te slaan gedurende de winter. Maar dat is niet het enige pluspunt van een mooie houten blokhout.
Er zijn nog meer voordelen van een eigen houten hut in de tuin. Zo kan een houten blokhut allerlei functies dienen. Een blokhut is naast als opslagruimte ook te gebruiken als relaxruimte. ’s Zomers kun je in een blokhut heerlijk rustig een boek lezen of als tweede kantoor je werk doen. De blokhut kan ook benut worden als atelier voor wie van schilderen houdt, als hobbyruimte, logeerplek wanneer er gasten komen of als extra plek waar de kinderen kunnen spelen als het regent. Om op dat laatste punt in te haken: een blokhut, vooral met overkapping, is een prima plek om bij hevige regenbuien even te schuilen. En beschik je over een mooie tuinhuisje met overkapping, dan kun je zelf in de tuin barbecueën als het buiten regent. Zet de barbecue gewoon onder de overkapping, klap de deur van het blokhutje open en geniet van heerlijk en goed doorbakken vlees. Voorts is een blokhut een duurzame keuze. Kies voor hout dat lang meegaat en zorg dat dit hout goed is geïmpregneerd. De houten blokhut gaat dan lang mee, wat natuurlijk beter is voor het milieu. Ten slotte is het voordeel van blokhutten dat deze in alle soorten, maten en prijsklassen verkrijgbaar zijn. Door het grote online aanbod zijn de prijzen, zoals bij De Blokhutten Outlet, erg scherp. Dat is iets om optimaal van te profiteren: tel uit je winst!

Een nieuw assortiment blokhutten is gearriveerd

Bij online aanbieders, in bouwmarkten en bij houthandelaren zijn recent de nieuwste modellen blokhutten gearriveerd. Het betreft een breed assortiment van blokhutten van diverse houtmateriaal, in uiteenlopen soorten en in tal van maten. Bekijk nu online alle nieuwe modellen die er beschikbaar zijn. Met name het aanbod van de groothandel De Blokhutten Outlet biedt veel keuze aan sterk afgeprijsde blokhutten van blokhutten uit het topsegment van de markt. Blokhutten waarop standaard tien jaar garantie zit en die uitstekend zijn geïmpregneerd om een lange levensduur te garanderen. En hutten die in Nederland gratis thuisbezorgd worden. Wat wil je nog meer!?


Geplaatst

in

door

Tags: