Beton schutting; de tuintrend van 2018

De trend van dit jaar is toch echt de beton schutting. Een beton schutting is een ware verrijking van de tuin. De unieke stijl zorgt ervoor dat je een hippe schutting in huis haalt. Maar dat is niet het enige wat je krijgt, de schutting beton heeft namelijk enorm veel voordelen. Als eerst is een schutting beton zo goed als onderhoudsvrij. Je kunt dus lekker genieten in je tuin, zonder in je achterhoofd te hebben dat jouw schutting weer onderhoud nodig heeft. Een ander voordeel is dat de schutting mega sterk is. De betonplaten en palen zijn erg zwaar en worden d.m.v. de juiste stabilisatie in de grond verwerkt. Welke weeromstandigheden er ook zijn, storm, regen of hagel, de schutting beton zal stokstijf op zijn plek blijven. Zoals je leest, is een beton schutting een trendy en verantwoordelijke keuze, maar waar kun je het bestellen?

Schutting33.nl

Een schutting beton online; Schutting33.nl. Wanneer je overweegt om een beton schutting aan te schaffen, raden we je zeker aan om even bij Schutting33 te kijken. Bij hun kun je namelijk direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden van een beton schutting (afwerklat, betoncoating, motieven etc.) en kun je ook nog eens een prijs berekenen. Zo zie je meteen of de beton schutting überhaupt binnen je budget past. Bij Schutting33 kun je ervan uitgaan dat je de scherpste prijs krijgt aangeboden, dat garanderen ze je ook, anders krijg je het verschil gewoon terug! Naast online de prijs berekenen, kun je de schutting ook gewoon online bestellen. De bestelling wordt binnen 1-2 weken met een heftruck vrachtwagen geleverd. Na levering, kun je meteen aan de slag met het plaatsen van jouw schutting, die dankzij de handige montagehandleiding, eenvoudig te monteren is.

Denk ook aan grind voor in de tuin

Voor een onderhoudsvrije omheining is de beton schutting ideaal, maar hoe krijg je een onderhoudsvrije grond in de tuin? Je kunt uiteraard kiezen voor tuin- of betontegels, maar de goedkoopste en onderhoudsvriendelijkste optie is grind. Wanneer je kiest voor grind met een worteldoek hoef je bijna nooit de tuin te gaan onderhouden. Het enige wat je eens in de zoveel tijd kunt doen is het wegvegen van bladeren die op het grind vallen. Onkruid heeft geen kans bij grind omdat het wordt gestopt door het worteldoek. Ook het grind kun je bestellen bij een van de ‘33’ webwinkels: Siergrind online kopen bij Siergrind33.nl. Op Siergrind33 vindt je naast grind ook split, keien en rotsen.


Geplaatst

in

door

Tags: